info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro получи признание за свето световно разпространие от Кипърското правителство на Кипърските награди за износител

На FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер на Форекс и Договори за различия (CFD) му беше връчена ‘Специалната награда за експортни услуги’, на престижните Кипърски награди за експорт през 2009 - церемония, на която присъстваха Президента на република Кипър, Деметрис Кристофиас, представители от всичко сектори на правителството на Кипър и водещи международни бизнес компании на острова.

Наградата беше връчена на Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен и финансов директор на FxPro в Хилтън Парк от министъра на икономиката, промишлеността и туризма, Антонис Паскалидес. Най- важните бизнес награди на острова бяха посетени от Президентът на камарата за търговия и промишленост, Мантос Мавроматис и Президентът на изборната комисия на Кипърските награди за износител, Панайотис Лойзидес.

Наградата е признание за високия професионализъм , с който FxPro се разпростира по целия свят, репутацията на Кипър като домакин за топ международни бизнес дружества. Форекс компания получи награда преди известно време с признатата награда ‘Форекс доставчик на годината’ на престижните награди на FT Investors Chronicle през 2010.

FxPro наблюдава в последно време значителен растеж както на услугите в своето портфолио и своето географско разпространение, което в днешно време има като резултат клиентска база в над 140 страни. Компанията е пример за страхотни иновации в изграждането на своя световен профил, както и посредством действащи спортни спонсорства като тези на футболните клубове Астън Вила, Фулъм и Световния рали шампионат (WRC).

Хараламбос Псимолофитис коментира:

“FxPro се гордее да получи признание от министъра на търговията, промишлеността и туризма и Кипърската търговска камера. Тази награда коронясва по перфектен начин периода на 2010, през която нашите трейдинг обеми нараснаха с над 20% - от $440 билиона през 2009 до над $530 билиона през 2010 - и ние отчетохме нетен растеж на печалбата от над 50% през 2009.”

Може да получите достъп до уебсайта на www.fxpro.com.

Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960