FxPro получи признание за свето световно разпространие от Кипърското правителство на Кипърските награди за износител

На FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер на Форекс и Договори за различия (CFD) му беше връчена ‘Специалната награда за експортни услуги’, на престижните Кипърски награди за експорт през 2009 - церемония, на която присъстваха Президента на република Кипър, Деметрис Кристофиас, представители от всичко сектори на правителството на Кипър и водещи международни бизнес компании на острова.

Наградата беше връчена на Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен и финансов директор на FxPro в Хилтън Парк от министъра на икономиката, промишлеността и туризма, Антонис Паскалидес. Най- важните бизнес награди на острова бяха посетени от Президентът на камарата за търговия и промишленост, Мантос Мавроматис и Президентът на изборната комисия на Кипърските награди за износител, Панайотис Лойзидес.

Наградата е признание за високия професионализъм , с който FxPro се разпростира по целия свят, репутацията на Кипър като домакин за топ международни бизнес дружества. Форекс компания получи награда преди известно време с признатата награда ‘Форекс доставчик на годината’ на престижните награди на FT Investors Chronicle през 2010.

FxPro наблюдава в последно време значителен растеж както на услугите в своето портфолио и своето географско разпространение, което в днешно време има като резултат клиентска база в над 140 страни. Компанията е пример за страхотни иновации в изграждането на своя световен профил, както и посредством действащи спортни спонсорства като тези на футболните клубове Астън Вила, Фулъм и Световния рали шампионат (WRC).

Хараламбос Псимолофитис коментира:

“FxPro се гордее да получи признание от министъра на търговията, промишлеността и туризма и Кипърската търговска камера. Тази награда коронясва по перфектен начин периода на 2010, през която нашите трейдинг обеми нараснаха с над 20% - от $440 билиона през 2009 до над $530 билиона през 2010 - и ние отчетохме нетен растеж на печалбата от над 50% през 2009.”

Може да получите достъп до уебсайта на www.fxpro.com.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации