FxPro е признат за най-добрия доставчик на Форекс услуги на наградите Wealth Management Awards в Лондон

14 март 2014, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro) спечели признание на наградите на Wealth Management Award в Лондон за най-добър доставчик на Форекс услуги, на церемония, която се състоя в Гилдхол в Лондонското сити на 12-ти март 2014. Наградата идва след една много успешна 2013 година, в която FxPro получи много други престижни отличия за своята усърдна работа, която беше предприел по посока на преминаване към Форекс брокерски модел на агенция за своите Metatrader 4 и cTrader платформи. От тогава е разработил впечетляващ набор от Форекс трейдинг инструменти, включително FxPro Quant, FxPro Библиотека и FxPro SuperTrader. А 2014 започва с фантастичен старт за водещия онлайн Форекс брокер.

“Страхотно постижение е да сме избрани за най-добрия доставчик на Форекс услуги и да получим тази награда в COLWMA. Признанието е важна стъпка в нашия устрем да видим Форекс като изцяло признат клас акции в пълното си право и нашите инструменти имат за цел да го направят по- достъпен за целите на инвестирането.” Хараламбос Псимолофитис,генерален изпълнителен директор на FxPro.

Лондонските награди Wealth Management Awards са уникални с това, че победителите се определят от онлайн публично гласуване чрез wealthmanagementguideuk.com. Тази година бяха отчетени рекорден брой гласове.

“FxPro трябва да бъде поздравен за спечелването на наградата за най- добър доставчик на Форекс услуга. Техните новаторски трейдинг инструменти, в частност инвеститорската платформа FxPro SuperTrader, привлече гласовете към тях. Това е впечатляващо постижение спрямо други добре познати имена в рамките на индустрията на управлението на частните капитали.” Стефан Пинер, директор на Goodacre UK.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации