FxPro получава възможно най- престижните награди за своите услуги

18 ноември 2016, Лондон. За четвърта година подред, FxPro беше избран от читателите на Shares Magazine за техен предпочитан брокер и получи наградата за ‘Най-добър Форекс брокер’ на годишните награди на Shares Awards. Услугите, които предлагаме на FxPro получиха признание за тяхното високо качество на впечатляващо събитие, състояло се в хотел Grosvenor House Hotel, Лондон, на 10 ноември, на което се връчват награди на най- добрите в индустрията на финансовите услуги в Обединеното Кралство. В допълнение към това, FxPro получи също така престижната награда ‘Най-добър доставчик на Форекс услуги’ за трета поредна година на Chronicle & Financial Times Investment и Wealth Management Awards, като събитието се състоя на 17ноември, 2016.

На FxPro, от много време насам сме се фокусирали върху по- доброто трейдинг преживяване и професионалната трейдинг обстановка за нашите клиенти. През миналата година, предприехме много стъпки в посока на обогатяване на нашия спектър от услуги, както и спрямо предлагането на по- бързото и по- надеждното изпълнение на поръчките на клиентите, като същевременно допълнително подобряваме нашите трейдинг условия. Ние сме удовлетворени да видим, че всички наши обновявания са приети много добре от нашите клиенти и сме много горди да получим наградите от читателските гласове за поредна година.

Генералният изпълнителен директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“Това, което винаги е значело много за нас е че нашите клиенти са наясно, че търгуват със сериозен и професионален брокер. За нас е императивно условие, нашите клиенти да знаят, че може да ни имат доверие при предоставянето на безупречно и ползотворно трейдинг преживяване. Следователно е изключително приятно, това е най-малкото, което можем да кажем, да получим наградата ‘Най-добър Форекс брокер’ за четвърта поред година, но също така и наградата IC & FT ‘Най-добър Форекс доставчик’ за трети път и да видим, че продължаваме да отговаряме на търсенията на трейдърите по целия свят.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации