info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro получава възможно най- престижните награди за своите услуги

18 ноември 2016, Лондон. За четвърта година подред, FxPro беше избран от читателите на Shares Magazine за техен предпочитан брокер и получи наградата за ‘Най-добър Форекс брокер’ на годишните награди на Shares Awards. Услугите, които предлагаме на FxPro получиха признание за тяхното високо качество на впечатляващо събитие, състояло се в хотел Grosvenor House Hotel, Лондон, на 10 ноември, на което се връчват награди на най- добрите в индустрията на финансовите услуги в Обединеното Кралство. В допълнение към това, FxPro получи също така престижната награда ‘Най-добър доставчик на Форекс услуги’ за трета поредна година на Chronicle & Financial Times Investment и Wealth Management Awards, като събитието се състоя на 17ноември, 2016.

На FxPro, от много време насам сме се фокусирали върху по- доброто трейдинг преживяване и професионалната трейдинг обстановка за нашите клиенти. През миналата година, предприехме много стъпки в посока на обогатяване на нашия спектър от услуги, както и спрямо предлагането на по- бързото и по- надеждното изпълнение на поръчките на клиентите, като същевременно допълнително подобряваме нашите трейдинг условия. Ние сме удовлетворени да видим, че всички наши обновявания са приети много добре от нашите клиенти и сме много горди да получим наградите от читателските гласове за поредна година.

Генералният изпълнителен директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“Това, което винаги е значело много за нас е че нашите клиенти са наясно, че търгуват със сериозен и професионален брокер. За нас е императивно условие, нашите клиенти да знаят, че може да ни имат доверие при предоставянето на безупречно и ползотворно трейдинг преживяване. Следователно е изключително приятно, това е най-малкото, което можем да кажем, да получим наградата ‘Най-добър Форекс брокер’ за четвърта поред година, но също така и наградата IC & FT ‘Най-добър Форекс доставчик’ за трети път и да видим, че продължаваме да отговаряме на търсенията на трейдърите по целия свят.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации