FxPro Quant - революционен автоматичен трейдинг

19 февруари 2015, Лондон. Използвайки лесен интерфейс с плъзгане и пускане, революционният конструктор за стратегия на FxPro-Quant, позволява на своите потребители да създават техни собствени автоматични трейдинг стратегии, визуализирайки как биха взаимодействали един с друг техническите индикатори, логичните функции и математическите оператори. По този начин, комплексните трейдинг алгоритми могат да бъдат създавани без употребата на език за кодиране. Всички нови версии на компанията включват голям брой от значителни подобрения, също така са и свободно достъпни за всички, като се подчертава че FxPro е винаги на страната на своите клиенти.

“Quant беше приет много добре от трейдърите и тази нова версия обещава да предостави още повече функционалности. Встрани от обновения дизайн, добавихме ленти, които ще Ви позволят да работите върху повече от една стратегия по едно и също време, да търсите и да увеличавате функции, да свързвате цветове и в момента Вашите Quant стратегии могат да бъдат запазени както на MT4 ЕС , така и на cTrader роботи. Всички тези характеристики са свободно достъпни за всички трейдъри от нашия нов FxPro Quant портал, без значение, дали имат акаунт на FxPro или не. Ние сме също така напълно уверени в качеството на нашите трейдинг инструменти и сме щастливи да ги направим достъпни за всеки един.” Хараламбос Псимолофитис,генерален изпълнителен директор на FxPro.

Най-новата версия на FxPro на уеб базирания Quant конструктор на стратегия е вече на живо и достъпна на http://quant.fxpro.co.uk.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации