info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro Quant - революционен автоматичен трейдинг

19 февруари 2015, Лондон. Използвайки лесен интерфейс с плъзгане и пускане, революционният конструктор за стратегия на FxPro-Quant, позволява на своите потребители да създават техни собствени автоматични трейдинг стратегии, визуализирайки как биха взаимодействали един с друг техническите индикатори, логичните функции и математическите оператори. По този начин, комплексните трейдинг алгоритми могат да бъдат създавани без употребата на език за кодиране. Всички нови версии на компанията включват голям брой от значителни подобрения, също така са и свободно достъпни за всички, като се подчертава че FxPro е винаги на страната на своите клиенти.

“Quant беше приет много добре от трейдърите и тази нова версия обещава да предостави още повече функционалности. Встрани от обновения дизайн, добавихме ленти, които ще Ви позволят да работите върху повече от една стратегия по едно и също време, да търсите и да увеличавате функции, да свързвате цветове и в момента Вашите Quant стратегии могат да бъдат запазени както на MT4 ЕС , така и на cTrader роботи. Всички тези характеристики са свободно достъпни за всички трейдъри от нашия нов FxPro Quant портал, без значение, дали имат акаунт на FxPro или не. Ние сме също така напълно уверени в качеството на нашите трейдинг инструменти и сме щастливи да ги направим достъпни за всеки един.” Хараламбос Псимолофитис,генерален изпълнителен директор на FxPro.

Най-новата версия на FxPro на уеб базирания Quant конструктор на стратегия е вече на живо и достъпна на http://quant.fxpro.co.uk.

Обратно към всички публикации
За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960