info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro обещава финансова подкрепа

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер за непрофесионалисти на Форекс и Договори за различия (CFD), съобщи днес за своята значителна финансова подкрепа за Telethon 2010, Кипърския институт по неврология & генетика и Асоциацията за мускулна дистрофия на Кипър.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер за непрофесионалисти на Форекс и Договори за различия (CFD), съобщи днес за своята значителна финансова подкрепа за Telethon 2010, Кипърския институт по неврология & генетика и Асоциацията за мускулна дистрофия на Кипър. Приходите от дарението ще послужат за засилване на общественото влияние върху проблемите на пациентите, които страдат от неврологични и генетични заболявания и за спонсорирането на настоящата научна и социална работа, чиято цел е да се подобри качеството на живота на засегнатите.

“Telethon 2010 в Кипър ни предостави платформа за оказване на положително въздействие върху живота на тези лица в нашето общество, в широко мащабен план и в подкрепа на каузата, на която сме се отдали с пълна страст,” каза Панагиотис Ксидас, Изпълнителен директор на FxPro. “Ключовите ценности на FxPro се предават на всички общества, в които сме активни. В качеството си на базирана в Кипър компания с офиси в седем страни, и клиентка световна база, разпростираща се в над 120 страни, за някой може да счита изпълнението за тази кауза за трудна задача. Но при всички обстоятелства това е кауза, на която сме се отдали с цялото си сърце.”

Подновената подкрепа на компанията за Кипърския институт по неврология & генетика е само един компонент от настоящата корпоративна кампания за социална отговорност. FxPro има проекти, които подкрепят кампанията за "чист и зелен" Лимасол, за реставрацията на манастира в Бургундия, Франция, за операции в болницата за деца в Москва, за построяване на гимназия в дома за деца в Подолск, Русия. FxPro притежава фондове за стипендии за подкрепа на млади мъже и жени, имащи желание за професионално обучение в университетите по света.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации