info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro обещава финансова подкрепа

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер за непрофесионалисти на Форекс и Договори за различия (CFD), съобщи днес за своята значителна финансова подкрепа за Telethon 2010, Кипърския институт по неврология & генетика и Асоциацията за мускулна дистрофия на Кипър.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер за непрофесионалисти на Форекс и Договори за различия (CFD), съобщи днес за своята значителна финансова подкрепа за Telethon 2010, Кипърския институт по неврология & генетика и Асоциацията за мускулна дистрофия на Кипър. Приходите от дарението ще послужат за засилване на общественото влияние върху проблемите на пациентите, които страдат от неврологични и генетични заболявания и за спонсорирането на настоящата научна и социална работа, чиято цел е да се подобри качеството на живота на засегнатите.

“Telethon 2010 в Кипър ни предостави платформа за оказване на положително въздействие върху живота на тези лица в нашето общество, в широко мащабен план и в подкрепа на каузата, на която сме се отдали с пълна страст,” каза Панагиотис Ксидас, Изпълнителен директор на FxPro. “Ключовите ценности на FxPro се предават на всички общества, в които сме активни. В качеството си на базирана в Кипър компания с офиси в седем страни, и клиентка световна база, разпростираща се в над 120 страни, за някой може да счита изпълнението за тази кауза за трудна задача. Но при всички обстоятелства това е кауза, на която сме се отдали с цялото си сърце.”

Подновената подкрепа на компанията за Кипърския институт по неврология & генетика е само един компонент от настоящата корпоративна кампания за социална отговорност. FxPro има проекти, които подкрепят кампанията за "чист и зелен" Лимасол, за реставрацията на манастира в Бургундия, Франция, за операции в болницата за деца в Москва, за построяване на гимназия в дома за деца в Подолск, Русия. FxPro притежава фондове за стипендии за подкрепа на млади мъже и жени, имащи желание за професионално обучение в университетите по света.

Обратно към всички публикации
За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960