FxPro обещава финансова подкрепа

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер за непрофесионалисти на Форекс и Договори за различия (CFD), съобщи днес за своята значителна финансова подкрепа за Telethon 2010, Кипърския институт по неврология & генетика и Асоциацията за мускулна дистрофия на Кипър.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер за непрофесионалисти на Форекс и Договори за различия (CFD), съобщи днес за своята значителна финансова подкрепа за Telethon 2010, Кипърския институт по неврология & генетика и Асоциацията за мускулна дистрофия на Кипър. Приходите от дарението ще послужат за засилване на общественото влияние върху проблемите на пациентите, които страдат от неврологични и генетични заболявания и за спонсорирането на настоящата научна и социална работа, чиято цел е да се подобри качеството на живота на засегнатите.

“Telethon 2010 в Кипър ни предостави платформа за оказване на положително въздействие върху живота на тези лица в нашето общество, в широко мащабен план и в подкрепа на каузата, на която сме се отдали с пълна страст,” каза Панагиотис Ксидас, Изпълнителен директор на FxPro. “Ключовите ценности на FxPro се предават на всички общества, в които сме активни. В качеството си на базирана в Кипър компания с офиси в седем страни, и клиентка световна база, разпростираща се в над 120 страни, за някой може да счита изпълнението за тази кауза за трудна задача. Но при всички обстоятелства това е кауза, на която сме се отдали с цялото си сърце.”

Подновената подкрепа на компанията за Кипърския институт по неврология & генетика е само един компонент от настоящата корпоративна кампания за социална отговорност. FxPro има проекти, които подкрепят кампанията за "чист и зелен" Лимасол, за реставрацията на манастира в Бургундия, Франция, за операции в болницата за деца в Москва, за построяване на гимназия в дома за деца в Подолск, Русия. FxPro притежава фондове за стипендии за подкрепа на млади мъже и жени, имащи желание за професионално обучение в университетите по света.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации