info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.56% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro открива нов офис в Дубай

04 декември 2017, Лондон. FxPro Group Limited (‘FxPro’) има удоволствието да съобщи, че неговото дъщерно дружество, FxPro Global Markets MENA Limited, получи преди известно време лиценз от Органа за финансови услуги на Дубай (‘DFSA’) да извършва дейност като оторизирана фирма (референтен номер F003333). FxPro, водещ онлайн брокер, обслужва клиенти в повече от 150 страни, откри също така и офис в Дубай, разширявайки значително своята оперативна дейност, като същевременно засилва своето присъствие в MENA региона.

The FxPro Global Markets MENA Office in Dubai

FxPro Group е също холдинг компания на Органа за финансов контрол- регулатор на FxPro UK Limited и Комисията за обмен и ценни книжа на Кипър (CySEC)- Банката за финансови услуги (FSB)-регулирана от FxPro Financial Services Limited. FxPro притежава изключителна репутация като един от най-прозрачните брокери, като е получил към днешна дата над 50 награди за своите трейдинг условия, услуги и трейдинг продукти. Клиентите на FxPro може да инвестират във Форекс и 5 други класове с акции, като печелят от бързото изпълнение без дилинг деск интервенция*.

FxPro има офиси в Лондонското сити, Кипър, Монако и Бахамските острови. През лятото, брокерът съобщи за 3-годишно спонсорство на футболния клуб от Висшата лига Уатфорд, както и за експанзията на своите продукти на платформата FxPro Edge**.

Генералният изпълнителен директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“Началото на компанията беше поставено преди 10 години, ние предприехме много стратегически стъпки за утвърждаването на FxPro като водещ в индустрията онлайн брокер, на който имат доверие стотици хиляди клиенти от целия свят. Сдобивайки се с лиценз от Органа за финансови услуги на Дубай (DFSA) и утвърждаването на физическото присъствие в Дубай ни помагат да достигнем още по далеч, да отговорим по- добре на нуждите на трейдъра и да утвърдим FxPro като действително брокер на световно ниво.”

* Предмет на политиката за изпълнение на FxPro.

** Сред залагането е достъпно само за клиенти на FxPro UK Limited, които пребивават в Обединеното Кралство.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960