info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro открива нов офис в Дубай

04 декември 2017, Лондон. FxPro Group Limited (‘FxPro’) има удоволствието да съобщи, че неговото дъщерно дружество, FxPro Global Markets MENA Limited, получи преди известно време лиценз от Органа за финансови услуги на Дубай (‘DFSA’) да извършва дейност като оторизирана фирма (референтен номер F003333). FxPro, водещ онлайн брокер, обслужва клиенти в повече от 150 страни, откри също така и офис в Дубай, разширявайки значително своята оперативна дейност, като същевременно засилва своето присъствие в MENA региона.

The FxPro Global Markets MENA Office in Dubai

FxPro Group е също холдинг компания на Органа за финансов контрол- регулатор на FxPro UK Limited и Комисията за обмен и ценни книжа на Кипър (CySEC)- Банката за финансови услуги (FSB)-регулирана от FxPro Financial Services Limited. FxPro притежава изключителна репутация като един от най-прозрачните брокери, като е получил към днешна дата над 50 награди за своите трейдинг условия, услуги и трейдинг продукти. Клиентите на FxPro може да инвестират във Форекс и 5 други класове с акции, като печелят от бързото изпълнение без дилинг деск интервенция*.

FxPro има офиси в Лондонското сити, Кипър, Монако и Бахамските острови. През лятото, брокерът съобщи за 3-годишно спонсорство на футболния клуб от Висшата лига Уатфорд, както и за експанзията на своите продукти на платформата FxPro Edge**.

Генералният изпълнителен директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“Началото на компанията беше поставено преди 10 години, ние предприехме много стратегически стъпки за утвърждаването на FxPro като водещ в индустрията онлайн брокер, на който имат доверие стотици хиляди клиенти от целия свят. Сдобивайки се с лиценз от Органа за финансови услуги на Дубай (DFSA) и утвърждаването на физическото присъствие в Дубай ни помагат да достигнем още по далеч, да отговорим по- добре на нуждите на трейдъра и да утвърдим FxPro като действително брокер на световно ниво.”

* Предмет на политиката за изпълнение на FxPro.

** Сред залагането е достъпно само за клиенти на FxPro UK Limited, които пребивават в Обединеното Кралство.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации