info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.56% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro е посочен за национален официален шампион на Кипър на Европейските бизнес награди

22 януари 2014, Лондон. FxPro Financial Services Limited (FxPro), световен доставчик на онлайн Форекс услуги, беше посочен за национален официален шампион на Кипър на Европейските бизнес награди (EBA) през 2013/14.

През първата фаза на публичното гласуване, над 70,980 гласа бяха получени за видео записите и FxPro получи най-висок брой гласове за Кипър. Беше избран от 375 други бизнеси и е един от 30-те национални официални шампиони, оповестени вчера от страните в Европа.

Втората фаза на публично гласуване е вече открита, като стартира от 25-ти март 2014 и ще посочи компанията с най-много гласове, която ще бъде оповестена за Европейски официален шампион на гала събитието в Атина на 27 май 2014.

“За нас е истинска чест да видим, че FxPro е посочен за национален официален шампион на Кипър. Достигането на тази награда чрез публично гласуване е истинско признание на усилената работа, която сме положили през последните няколко години и особено в конкуренцията на други отлични кипърски компании. Надяваме се, гласуващите да продължат да ни подкрепят, тъй като ние полагаме усилия да станем европейски официален шампион.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro.

Европейските бизнес награди са независима програма за награди, създадена да признае и да рекламира отличното качество, добрите практики и иновациите в европейското бизнес общество.

“Ние сме изключително впечатлени от много високите стандарти през тази година и сме изключително удовлетворени от публичния отклик на нашите видео клипове. Гласовете, събрани тази година са почти два пъти повече от миналата. Страхотно е да видим, че толкова много хора са въвлечени в наградите. Отлично представяне за FxPro и пожелаваме им всичко добро във втория заключителен рунд.” Ейдриан Трип, изпълнителен директор на EBA.
Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960