FxPro е посочен за национален официален шампион на Кипър на Европейските бизнес награди

22 януари 2014, Лондон. FxPro Financial Services Limited (FxPro), световен доставчик на онлайн Форекс услуги, беше посочен за национален официален шампион на Кипър на Европейските бизнес награди (EBA) през 2013/14.

През първата фаза на публичното гласуване, над 70,980 гласа бяха получени за видео записите и FxPro получи най-висок брой гласове за Кипър. Беше избран от 375 други бизнеси и е един от 30-те национални официални шампиони, оповестени вчера от страните в Европа.

Втората фаза на публично гласуване е вече открита, като стартира от 25-ти март 2014 и ще посочи компанията с най-много гласове, която ще бъде оповестена за Европейски официален шампион на гала събитието в Атина на 27 май 2014.

“За нас е истинска чест да видим, че FxPro е посочен за национален официален шампион на Кипър. Достигането на тази награда чрез публично гласуване е истинско признание на усилената работа, която сме положили през последните няколко години и особено в конкуренцията на други отлични кипърски компании. Надяваме се, гласуващите да продължат да ни подкрепят, тъй като ние полагаме усилия да станем европейски официален шампион.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro.

Европейските бизнес награди са независима програма за награди, създадена да признае и да рекламира отличното качество, добрите практики и иновациите в европейското бизнес общество.

“Ние сме изключително впечатлени от много високите стандарти през тази година и сме изключително удовлетворени от публичния отклик на нашите видео клипове. Гласовете, събрани тази година са почти два пъти повече от миналата. Страхотно е да видим, че толкова много хора са въвлечени в наградите. Отлично представяне за FxPro и пожелаваме им всичко добро във втория заключителен рунд.” Ейдриан Трип, изпълнителен директор на EBA.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации