info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 74.02% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77.37% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro MT5 вече на живо

16 март 2015, Лондон. FxPro съобщи за пускането на FxPro MetaTrader5. Тъй като ще се предава на живо в понеделник 16-ти март, платформата от MetaQuotes ще се позволи на трейдърите да се възползват от преимуществата на превъзходните трейдинг условия на FxPro и справедливи трейдинг практики, но вече на друга водеща платформа.

Перфектна за трейдъри, които предпочитат пазарното изпълнение, но въпреки това искат да търгуват на MetaQuotes платформа, FxPro MT5 представя също така и множество обновявания на своите предшественици, включително: повече времеви рамки, инструменти за чертане, поръчки купува и продава стоп лимити, трейдинг с отбелязана диаграма и цялостна дълбочина на пазара. Алгоритмичните трейдъри са напълно оборудвани на MT4, интегрирана ЕС обстановка с разработка.

Изпълнителен директор на FxPro, имаше да каже следното:

“Пускането на FxPro MT5 генерира вече огромна степен на заинтересованост сред трейдърите и нашето клиентско обслужване е затрупано със запитванията за стартирането на самото пускане. Развълнувани сме за тази придобивка към нашата палитра от професионални трейдинг платформи и ще продължим да даваме на нашите трейдъри най- доброто от Форекс трейдинга.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации