FxPro MT5 вече на живо

16 март 2015, Лондон. FxPro съобщи за пускането на FxPro MetaTrader5. Тъй като ще се предава на живо в понеделник 16-ти март, платформата от MetaQuotes ще се позволи на трейдърите да се възползват от преимуществата на превъзходните трейдинг условия на FxPro и справедливи трейдинг практики, но вече на друга водеща платформа.

Перфектна за трейдъри, които предпочитат пазарното изпълнение, но въпреки това искат да търгуват на MetaQuotes платформа, FxPro MT5 представя също така и множество обновявания на своите предшественици, включително: повече времеви рамки, инструменти за чертане, поръчки купува и продава стоп лимити, трейдинг с отбелязана диаграма и цялостна дълбочина на пазара. Алгоритмичните трейдъри са напълно оборудвани на MT4, интегрирана ЕС обстановка с разработка.

Изпълнителен директор на FxPro, имаше да каже следното:

“Пускането на FxPro MT5 генерира вече огромна степен на заинтересованост сред трейдърите и нашето клиентско обслужване е затрупано със запитванията за стартирането на самото пускане. Развълнувани сме за тази придобивка към нашата палитра от професионални трейдинг платформи и ще продължим да даваме на нашите трейдъри най- доброто от Форекс трейдинга.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации