FxPro пуска революционно ЕС трейдинг решение

7 юни 2013, Лондон. Проучването* показва че, със средностатистическите си стойности, че трейдърите които използват Експертни съветници (EA) имат 6 пъти по- добри трейдинг резултати и по-стабилна възвращаемост от тези, които търгуват ръчно. FxPro Group Ltd (FxPro), революционен лидер в световния Форекс, съобщи пускането на два иновативни Algo трейдинг продукта, моделирани максимално да увеличат трейдинг успеха.

FxPro е единствения брокер, който е обединил напълно своите лихви с лихвите на клиентите чрез прозрачен, ориентиран към самата сделка модел на агенция. Компанията е поела ангажимент за предоставянето на висококачествена услуга чрез солидни инвестиции в проучването и разработването, това доведе до пускането на първото в индустрията Algo трейдинг решение, което ще обезпечи дълготрайните печалби за клиентите и партньорите на FxPro.

Трейдърите може да печелят вече от преимуществата на подобрените ЕС при техните сделки:

FxPro Библиотека, крайно належащото ЕС пазарно пространство позволява на трейдърите да теглят готови-направени, бек- изпробвани Експертни съветници, разработени от фирмения екип на разработчици на FxPro и опитни програмисти от трети страни. Трейдърите може по настоящем да избират от 40+ предварително вградени, с възможност за персонализиране Експертни съветници, число, което ще се покачва стремглаво, щом трейдърите и разработчиците открият този ресурс.

Конструкторът FxPro Quant Strategy Builder, лесно за употреба приложение позволява на трейдърите са разработват и да конструират техни собствени експертни съветници за MT4 платформата, като използват само една функционалност на приплъзване и пускане, без да се изисква опит в програмирането.

FxPro разработва в момента революционна огледална трейдинг платформа, която позволява на неговите клиенти да копират сделките водещи доставчици на размери.

“FxPro счита, че всички трейдъри трябва да са в състояние да се възползват от преимуществата на алгоритмичния трейдинг. Работим усилено в посока на разработването на лесни за употреба инструменти, които ще поведат нашите клиенти към по- голям трейдинг успех, елиминирайки емоцията при вземането на трейдинг решения, което ще им позволи да определят повече възможности за трейдинг.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор, FxPro

*Източник: FxPro, вътрешно- фирмено проучване, 2012

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации