info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro пуска революционно ЕС трейдинг решение

7 юни 2013, Лондон. Проучването* показва че, със средностатистическите си стойности, че трейдърите които използват Експертни съветници (EA) имат 6 пъти по- добри трейдинг резултати и по-стабилна възвращаемост от тези, които търгуват ръчно. FxPro Group Ltd (FxPro), революционен лидер в световния Форекс, съобщи пускането на два иновативни Algo трейдинг продукта, моделирани максимално да увеличат трейдинг успеха.

FxPro е единствения брокер, който е обединил напълно своите лихви с лихвите на клиентите чрез прозрачен, ориентиран към самата сделка модел на агенция. Компанията е поела ангажимент за предоставянето на висококачествена услуга чрез солидни инвестиции в проучването и разработването, това доведе до пускането на първото в индустрията Algo трейдинг решение, което ще обезпечи дълготрайните печалби за клиентите и партньорите на FxPro.

Трейдърите може да печелят вече от преимуществата на подобрените ЕС при техните сделки:

FxPro Библиотека, крайно належащото ЕС пазарно пространство позволява на трейдърите да теглят готови-направени, бек- изпробвани Експертни съветници, разработени от фирмения екип на разработчици на FxPro и опитни програмисти от трети страни. Трейдърите може по настоящем да избират от 40+ предварително вградени, с възможност за персонализиране Експертни съветници, число, което ще се покачва стремглаво, щом трейдърите и разработчиците открият този ресурс.

Конструкторът FxPro Quant Strategy Builder, лесно за употреба приложение позволява на трейдърите са разработват и да конструират техни собствени експертни съветници за MT4 платформата, като използват само една функционалност на приплъзване и пускане, без да се изисква опит в програмирането.

FxPro разработва в момента революционна огледална трейдинг платформа, която позволява на неговите клиенти да копират сделките водещи доставчици на размери.

“FxPro счита, че всички трейдъри трябва да са в състояние да се възползват от преимуществата на алгоритмичния трейдинг. Работим усилено в посока на разработването на лесни за употреба инструменти, които ще поведат нашите клиенти към по- голям трейдинг успех, елиминирайки емоцията при вземането на трейдинг решения, което ще им позволи да определят повече възможности за трейдинг.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор, FxPro

*Източник: FxPro, вътрешно- фирмено проучване, 2012

Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960