info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro представя MT4 акаунт с пазарно изпълнение и по- ниски спредове

18 май 2016, Лондон. Следвайки тенденцията да обогатява своя спектър от продукти, онлайн брокерът FxPro разширява в момента своя обхват от трейдинг акаунти, представяйки MT4 с пазарно изпълнение. Този вид акаунт и неговата демо версия са достъпни от днес за всички регистрирани клиенти, май 18.

С този аканут, FxPro представя също така най-ниските спредове, които изобщо са се появявали до този момент на MT4 платформата. По-точно, клиенти които искат да търгуват в познатата обстановка на MT4 с пазарно изпълнение могат да очакват по-ниски спредове при всички валутни двойки, както и при стоките. Този нов акаунт предлага също така награждаваното многократно изпълнение на поръчки, което FxPro предоставя на своите платформи и поръчките се изпълняват на средно претеглена цена (VWAP), това определено е най- добрата достъпна цена на пазара, както и предлагания от FxPro басейн с доставчици на ликвидност.

FxPro MT4 акаунтът с пазарно изпълнение е насочен първоначално към клиенти, които предпочитат трейдинг на известната MT4 платформа, но също така искат да се наслаждават на преимуществата на пазарното изпълнение. Клиентите на FxPro все още могат да търгуват на MT4 с мигновено изпълнение и фиксирани или плаващи спредове, както и да получат MT5 или cTrader акаунт с пазарно изпълнение.

Генералният изпълнителен директор FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“След като много внимателно разгледахме исканията на нашите клиенти, решихме да продължим с предлагането на пазарното изпълнение на нашата MT4 платформа, като още повече снижим спредовете. Очакваме тази посока на развитие да бъде добре приета от трейдърите. Както винаги сме правили, ценим високо всяка една обратна връзка от нашите клиенти, тъй като продължаваме да работим в посока на подобряване и разширяване на нашата гама от продукти.”
Обратно към всички публикации
За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960