FxPro представя MT4 акаунт с пазарно изпълнение и по- ниски спредове

18 май 2016, Лондон. Следвайки тенденцията да обогатява своя спектър от продукти, онлайн брокерът FxPro разширява в момента своя обхват от трейдинг акаунти, представяйки MT4 с пазарно изпълнение. Този вид акаунт и неговата демо версия са достъпни от днес за всички регистрирани клиенти, май 18.

С този аканут, FxPro представя също така най-ниските спредове, които изобщо са се появявали до този момент на MT4 платформата. По-точно, клиенти които искат да търгуват в познатата обстановка на MT4 с пазарно изпълнение могат да очакват по-ниски спредове при всички валутни двойки, както и при стоките. Този нов акаунт предлага също така награждаваното многократно изпълнение на поръчки, което FxPro предоставя на своите платформи и поръчките се изпълняват на средно претеглена цена (VWAP), това определено е най- добрата достъпна цена на пазара, както и предлагания от FxPro басейн с доставчици на ликвидност.

FxPro MT4 акаунтът с пазарно изпълнение е насочен първоначално към клиенти, които предпочитат трейдинг на известната MT4 платформа, но също така искат да се наслаждават на преимуществата на пазарното изпълнение. Клиентите на FxPro все още могат да търгуват на MT4 с мигновено изпълнение и фиксирани или плаващи спредове, както и да получат MT5 или cTrader акаунт с пазарно изпълнение.

Генералният изпълнителен директор FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“След като много внимателно разгледахме исканията на нашите клиенти, решихме да продължим с предлагането на пазарното изпълнение на нашата MT4 платформа, като още повече снижим спредовете. Очакваме тази посока на развитие да бъде добре приета от трейдърите. Както винаги сме правили, ценим високо всяка една обратна връзка от нашите клиенти, тъй като продължаваме да работим в посока на подобряване и разширяване на нашата гама от продукти.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации