info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro представя Виртуална частна услуга (VPS) от световна класа

1 юли 2013, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro), Форекс брокер със 100%-тов модел на агенция е горд да съобщи предствянето на ниска латентност, решение за Виртуален частен сървър (VPS), което ще превърне липсващите възможности за трейдинг в нещо от миналото.

FxPro е водещият в индустрията защитник на честния и прозрачен трейдинг чрез своя ориентиран към клиентите модел на агенция при изпълнението на поръчки. За разлика от много други брокери, които разчитат на загубата на клиенти за да осигурят по-голямата част от своите печалби, моделът за агенция на FxPro насърчава самата компания да помага на своите клиенти да бъдат печеливши.

“Представянето на Виртуалния частен сървър (VPS ) се проектира префектно във времето и съвпадна с пускането на конструктора за стратегии FxPro Quant и FxPro EС Библиотеката. Използвайки нашия VPS, трейдърите ще са в състояние да оптимизират представнето на техните ЕС и допълнително да подобряваттехните трейдинг резултати.” Хараламбис Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro

FxPro си партнира с BeeksFX, водещ доставчик на VPS, за да предвижва най- доброто в своя клас VPS решение към FxPro cTrader/cAlgo и FxPro MT4 клиентите. Тази водеща в индустрията услуга работи 24/7 и гарантира, че ЕС-ци (EA) работят както трябва когато трябва.

Факти за VPS на FxPro:

  • Онлайн 24/7
  • Дейност без прекъсване (без роботи/ не се влияе от прекъсване на енергийното захранване)
  • Намалена латентност 1-5мс (времето, нужно за една поръчка бива насочено към сървърите за изпълнение)
  • Бързо изпълнение на поръчките
  • Идеален за трейдъри, които използват автоматизирани стратегии

Благодарение на модела за агенция, FxPro може вече да се възползва от някои от най- ниските нива на латентност и представянето на VPS ще има за резултат дори по-бързо изпълнение на сделките. При обикновени трейдинг условия, Форекс трейдърът в Китай може да бъде обект на 300-400мс латентност; VPS ще намали това до минималните 1-5мс.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации