FxPro представя Виртуална частна услуга (VPS) от световна класа

1 юли 2013, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro), Форекс брокер със 100%-тов модел на агенция е горд да съобщи предствянето на ниска латентност, решение за Виртуален частен сървър (VPS), което ще превърне липсващите възможности за трейдинг в нещо от миналото.

FxPro е водещият в индустрията защитник на честния и прозрачен трейдинг чрез своя ориентиран към клиентите модел на агенция при изпълнението на поръчки. За разлика от много други брокери, които разчитат на загубата на клиенти за да осигурят по-голямата част от своите печалби, моделът за агенция на FxPro насърчава самата компания да помага на своите клиенти да бъдат печеливши.

“Представянето на Виртуалния частен сървър (VPS ) се проектира префектно във времето и съвпадна с пускането на конструктора за стратегии FxPro Quant и FxPro EС Библиотеката. Използвайки нашия VPS, трейдърите ще са в състояние да оптимизират представнето на техните ЕС и допълнително да подобряваттехните трейдинг резултати.” Хараламбис Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro

FxPro си партнира с BeeksFX, водещ доставчик на VPS, за да предвижва най- доброто в своя клас VPS решение към FxPro cTrader/cAlgo и FxPro MT4 клиентите. Тази водеща в индустрията услуга работи 24/7 и гарантира, че ЕС-ци (EA) работят както трябва когато трябва.

Факти за VPS на FxPro:

  • Онлайн 24/7
  • Дейност без прекъсване (без роботи/ не се влияе от прекъсване на енергийното захранване)
  • Намалена латентност 1-5мс (времето, нужно за една поръчка бива насочено към сървърите за изпълнение)
  • Бързо изпълнение на поръчките
  • Идеален за трейдъри, които използват автоматизирани стратегии

Благодарение на модела за агенция, FxPro може вече да се възползва от някои от най- ниските нива на латентност и представянето на VPS ще има за резултат дори по-бързо изпълнение на сделките. При обикновени трейдинг условия, Форекс трейдърът в Китай може да бъде обект на 300-400мс латентност; VPS ще намали това до минималните 1-5мс.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации