info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro Group съобщи за преминаването си към модел за агенция - модел без конфликти

FxPro Group Ltd (FxPro),водещ световен Форекс брокер съобщи днес за предприемането на революционна стъпка по отношение на своя бизнес с преминаването си към модел за агенция във всички свои юрисдикции.

FxPro превърна прозрачността в основна ценност на своя бизнес модел и в качеството си на един от водещите световни брокери на пазара проведе кампания за нейното прилагане в цялостната Форекс индустрия.

Тъй като Форекс клиентите, които не са професионалисти стават все по- изтънчени и опитни, FxPro счита, че търсенето на прозрачен и доверен модел за изпълнение ще се превръща в ключова движеща сила в индустрията.

Следвайки успешното стартиране през миналата година на FxPro cTrader (ECN платформа), пълният преход от маркет-мейкинг модел към модел за агенция за всички платформи на FxPro е крайната стъпка в цялостното изравняване на лихвите с тези на клиентите.

Поръчките на клиентите се изпращат директно към световния басейн с ликвидност на доставчиците на FxPro със спредове от 0 пипа на cTrader ECN - с предварителни комисионни и малки увеличиния на MT4 – без комисионни. Моделът за изпълнение е гладък и клиентите на FxPro могат да търгуват с увереността, че техният брокер работи с тях и за тях през цялото време.

FxPro, който има над 15,000 клиента в повече от 150 страна има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (преди FSA), Кипърската комисия за ценни книжа и валутен обмен (CySEC) - оперира спрямо директивата за финансовите инструменти на пазара на ЕС (MiFID) – и Австралийската комисия за ценни книжа и инвестиции(ASIC).

Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro коментира:

“Считам, че днес е най-важният ден в историята на FxPro. След години на насърчаване в посока на прозрачност и цялостност, вече успяхме изцяло да балансираме нашите интереси с тези на клиентите. Новият модел не допуска възможен конфликт на интересите между FxPro и нашите клиенти. Нашите усилия ще бъдат концентрирани в обучението на нашите клиенти и в оказване на помощ да станат още по- добри трейдъри. Допълнихме “Без дилинг деск намеса” с “Без конфликт” в най-истинския смисъл на термина, нещо което е първостепенно за да бъде напълно прозрачно и клиентът да е в центъра на всичко, което правим. Искаме да окуражим нашите брокери да последват този път и да обединят техните лихви с тези на техните клиенти – защото това ще направи една добра индустрия превъзходна.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации