info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro подтиква към по- голяма прозрачност във Форекс индустрията, в резултат на увеличените средно на ден сделки с 104% YoY (година след година)

2 март 2015, Лондон. В опит да подтикне към по-голяма прозрачност в рамките на непрофесионалната Форекс индустрия, FxPro има удоволствието да съобщи своите най- актуална слипидж статистики за месец февруари:

  • Положителен = 53.8%
  • На котировка = 29.8%
  • Отрицателен = 16.4%

Това е важна статистика за непрофесионалните клиенти, тъй като показва пропорцията на сделките, които са били извършени- или в тяхна услуга или срещу тях. Настоящото увеличение на колебливостта предаде още по- голямо значение на слипиджа, така че по- голямата прозрачност по отношение на тези статистики означава че и клиентите ще бъдат по- добре информирани колко честно се отнася техния брокер към тях. Спот Форекс е извънборсов продукт обратно при сделките с обмен, следователно клиентите могат да преживеят изпълнение на сделки на различна цена на показаната по това време, което се отнася до слипиджа.

'FxPro изцяло разбира поставянето на клиентите на първо място, затова и искаме да бъдем на челните места в рекламирането на честността и прозрачността. Чрез нашата автоматизирана среда без дилинг деск, подплатена с политиката за защита от отрицателен баланс, сме горди да сме доверен брокер за множество клиенти по света. Ние подтикваме всички наши колеги в бранша да постъпят по същия начин.' Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro.

FxPro наблюдава също така и значително покачване на трейдинг обемите през февруари и съобщава за следните статистики във връзка с техните слипидж цифриs:

Среден брой лотове, търгувани на ден

  • Увеличение с 106% YoY
  • Увеличение с 11% MoM

Среден брой сделки на ден

  • Увеличение с 104% YoY
  • Увеличение с 12% MoM

Среден дневен обем

  • Увеличение с 87% YoY
  • Увеличение с 13% MoM

(YoY = Февруари 2014-февруари 2015)

(MoM = Jan 2015-Feb 2015)

Обратно към всички публикации
За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960