info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro окуражава по-голямата прозрачност

FxPro Financial Services Ltd (‘FxPro’), печелещ награди световен брокер, съобщи днес, че ще публикува оперативни показатели за своя бизнес. От октомври 2011, те ще бъдат изнесени и публикувани на тримесечна база.

Август 2011 беше за FxPro месец с рекордни показатели, достигайки $115.4 билиона, 57.6% по- високи от август 2010 и с 18.5% по-високи от юли 2011.

Най-популярната валутна двойка е EUR/USD, която се използва за 49.5% от търгуваните обеми, а GBP/USDе следващата най-популярна с 15.6%, а AUD/USD е с 5.3%.

Трейдингът от страна на азиатските клиенти продължава да расте, като допринася за 49% от обемите. Приносът на европейските клиенти е 35%.

FxPro има 18,158 трейдинг акаунти в края на август 2011. От тях 10,814 да търгували с 5.8% през месеца от юли 2011 и 13.5% повече в сравнение с август 2010 - като са били извършени общо 1,928,752 сделки.

Quarterly Volume
 

През Q2 2011, трейдинг обемите са били $292 били, с 1.7% по-малко от Q1 2011. Приходът е бил $23.42 милиона, с 36.6% от Q1 и приходът за милион търгуван е бил $80.10, до 38.8% повече от Q1. В крайна сметка от Q2, активните акаунти да били с 14,574, с 2.4% по малко.

Денис Сукотин, основател на FxPro коментира: “В качеството си на световен Форекс брокер, FxPro счита, че е от значение за нас да окуражаваме по-голямата прозрачност в индустрията. Тримесечните публикации на нашите бизнес оперативни показатели е още една стъпка към достигането на това. Информирайки трейдърите за показателите ще им помогне да разберат по- добре динамиката на форекс пазара.”

Client Demographics
Предишно представяне на Договори за различия (CFD), или техните базисни книжа не е надежден индикатор за бъдещи резултати.

Бележки:

  • Акаунт за търгуване е акаунт, който има достатъчно средства за извърши сделка.
  • Активният акаунт е акаунт, от който са изпълнена поне една сделка в последните три месеца.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации