info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.56% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro окуражава по-голямата прозрачност

FxPro Financial Services Ltd (‘FxPro’), печелещ награди световен брокер, съобщи днес, че ще публикува оперативни показатели за своя бизнес. От октомври 2011, те ще бъдат изнесени и публикувани на тримесечна база.

Август 2011 беше за FxPro месец с рекордни показатели, достигайки $115.4 билиона, 57.6% по- високи от август 2010 и с 18.5% по-високи от юли 2011.

Най-популярната валутна двойка е EUR/USD, която се използва за 49.5% от търгуваните обеми, а GBP/USDе следващата най-популярна с 15.6%, а AUD/USD е с 5.3%.

Трейдингът от страна на азиатските клиенти продължава да расте, като допринася за 49% от обемите. Приносът на европейските клиенти е 35%.

FxPro има 18,158 трейдинг акаунти в края на август 2011. От тях 10,814 да търгували с 5.8% през месеца от юли 2011 и 13.5% повече в сравнение с август 2010 - като са били извършени общо 1,928,752 сделки.

Quarterly Volume
 

През Q2 2011, трейдинг обемите са били $292 били, с 1.7% по-малко от Q1 2011. Приходът е бил $23.42 милиона, с 36.6% от Q1 и приходът за милион търгуван е бил $80.10, до 38.8% повече от Q1. В крайна сметка от Q2, активните акаунти да били с 14,574, с 2.4% по малко.

Денис Сукотин, основател на FxPro коментира: “В качеството си на световен Форекс брокер, FxPro счита, че е от значение за нас да окуражаваме по-голямата прозрачност в индустрията. Тримесечните публикации на нашите бизнес оперативни показатели е още една стъпка към достигането на това. Информирайки трейдърите за показателите ще им помогне да разберат по- добре динамиката на форекс пазара.”

Client Demographics
Предишно представяне на Договори за различия (CFD), или техните базисни книжа не е надежден индикатор за бъдещи резултати.

Бележки:

  • Акаунт за търгуване е акаунт, който има достатъчно средства за извърши сделка.
  • Активният акаунт е акаунт, от който са изпълнена поне една сделка в последните три месеца.
Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960