info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro продължава от успех към успех

04 февруари 2015, Лондон. FxPro Group aсъобщи за множество оперативни метрични показатели, които разкриват степента на растеж на компанията. Нещо, което много малко брокери могат да предложат е гаранцията за защита от отрицателен баланс, компанията се явява като дом за голям брой трейдъри в индустрията.

MoM (декември 2014 - януари 2015)

  • Новите клиенти са се увеличили с 46%
  • Обемите са се увеличили с 16%
  • Броят на активните клиенти се е увеличил с 31%
  • Броят на сделките се е увеличил с 44%

YoY (януари 2014 - януари 2015)

  • Новите клиенти са се увеличили с 87%
  • Обемите са се увеличили с 28%
  • Броят на активните клиенти се е увеличил с 32%
  • Броят на сделките се е увеличил с 80%

Тези метрични показатели показват, че силата на компанията във Форекс индустрията. Нови регистрацииии трансфери от брокер-до- брокер продължават да заливат клиентското обслужване на компанията и бек офис екипите.

Генералният изпълнителен директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира тези обнадеждаващи метрични показатели:

“Щастливи да бъдем предпочетени за брокер номер едно от много трейдъри и продължаваме да демонстрираме растеж. Нашето изпълнение, репутация, страхотни трейдинг условия, както и нашата гаранция за защита от отрицателен баланс са ключовите фактори, защо все повече и повече трейдъри ни избират. Имате нашето уверение, че ще продължим да бъдем Вашия брокер номер едно, тъй като ще добавяме нови продукти и ще спазваме нашите ангажименти към нашите клиенти.”
Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960