FxPro продължава от успех към успех

04 февруари 2015, Лондон. FxPro Group aсъобщи за множество оперативни метрични показатели, които разкриват степента на растеж на компанията. Нещо, което много малко брокери могат да предложат е гаранцията за защита от отрицателен баланс, компанията се явява като дом за голям брой трейдъри в индустрията.

MoM (декември 2014 - януари 2015)

• Новите клиенти са се увеличили с 46%
  • Обемите са се увеличили с 16%
  • Броят на активните клиенти се е увеличил с 31%
  • Броят на сделките се е увеличил с 44%

YoY (януари 2014 - януари 2015)

• Новите клиенти са се увеличили с 87%
  • Обемите са се увеличили с 28%
  • Броят на активните клиенти се е увеличил с 32%
  • Броят на сделките се е увеличил с 80%

Тези метрични показатели показват, че силата на компанията във Форекс индустрията. Нови регистрацииии трансфери от брокер-до- брокер продължават да заливат клиентското обслужване на компанията и бек офис екипите.

Генералният изпълнителен директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира тези обнадеждаващи метрични показатели:

“Щастливи да бъдем предпочетени за брокер номер едно от много трейдъри и продължаваме да демонстрираме растеж. Нашето изпълнение, репутация, страхотни трейдинг условия, както и нашата гаранция за защита от отрицателен баланс са ключовите фактори, защо все повече и повече трейдъри ни избират. Имате нашето уверение, че ще продължим да бъдем Вашия брокер номер едно, тъй като ще добавяме нови продукти и ще спазваме нашите ангажименти към нашите клиенти.”