FxPro се ангажира пряко с честността и прозрачността

7 април 2015, Лондон. Горещ поддръжник на прозрачността и честните трейдинг услуги, FxPro остава отдаден на предоставянето на своите клиенти не само на пълен трейдинг доклад и подкрепа, но също така и разширено съвпадение на поръчки и технологии за изпълнение, които се обновяват постоянно. В качеството си на доверен доставчик за растящ брой клиенти по целия свят, FxPro има удоволствието да съобщи своите слипидж статистики за месец март:

  • Положителен = 36%
  • На котировка = 36%
  • Отрицателен= 28%

Тъй като Форекс FX е OTC (извън- борсата) продукт, клиентите може да сблъскат със сделки, извършвани на различна цена от показаната по това време Оперирайки като хибриден брокер, използвайки технологията за модел на агенция без дилинг при изпълнението, FxPro позволява на своите клиенти да посетят ликвидност на по- високо ниво и да печелят както от технологията за изпълнение, така и от гаранцията за защита от отрицателен риск, като същевременно се смекчава операционния риск.

Във връзка със своите слипидж статистики, FxPro съобщава също и процента на повторните котировки, които клиентите са получили през март:

  • Повторни котировки = 4.32%
  • Положителна = 2%
  • Отрицателна = 2.32%

Изпълнителният директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира тези окуражаващи статистики:

“В FxPro, от дълго време сме поддръжници на прозрачността и честността във Форекс индустрията и работим усилено да премахнем всички конфликти на интереси между брокера и клиента. Преминавайки към хибридния модел на агенция, предоставяме на нашите клиенти не само превъзходни образователни материали и трейдинг инструменти, но също така гарантираме и безопасността на средствата. В индустрия, в която се счита за даденост, че слипиджът почти винаги е срещу клиента, сме удовлетворени да покажем, че в този случай това не важи. Тъй като темата за слипидж симетрията се оказва все повече на фокус, окуражаваме останалите брокери да се ориентират по- лесно в предстоящите събития с техните собствени статистики за изпълнение.”

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации