info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.56% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro се ангажира пряко с честността и прозрачността

7 април 2015, Лондон. Горещ поддръжник на прозрачността и честните трейдинг услуги, FxPro остава отдаден на предоставянето на своите клиенти не само на пълен трейдинг доклад и подкрепа, но също така и разширено съвпадение на поръчки и технологии за изпълнение, които се обновяват постоянно. В качеството си на доверен доставчик за растящ брой клиенти по целия свят, FxPro има удоволствието да съобщи своите слипидж статистики за месец март:

  • Положителен = 36%
  • На котировка = 36%
  • Отрицателен= 28%

Тъй като Форекс FX е OTC (извън- борсата) продукт, клиентите може да сблъскат със сделки, извършвани на различна цена от показаната по това време Оперирайки като хибриден брокер, използвайки технологията за модел на агенция без дилинг при изпълнението, FxPro позволява на своите клиенти да посетят ликвидност на по- високо ниво и да печелят както от технологията за изпълнение, така и от гаранцията за защита от отрицателен риск, като същевременно се смекчава операционния риск.

Във връзка със своите слипидж статистики, FxPro съобщава също и процента на повторните котировки, които клиентите са получили през март:

  • Повторни котировки = 4.32%
  • Положителна = 2%
  • Отрицателна = 2.32%

Изпълнителният директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира тези окуражаващи статистики:

“В FxPro, от дълго време сме поддръжници на прозрачността и честността във Форекс индустрията и работим усилено да премахнем всички конфликти на интереси между брокера и клиента. Преминавайки към хибридния модел на агенция, предоставяме на нашите клиенти не само превъзходни образователни материали и трейдинг инструменти, но също така гарантираме и безопасността на средствата. В индустрия, в която се счита за даденост, че слипиджът почти винаги е срещу клиента, сме удовлетворени да покажем, че в този случай това не важи. Тъй като темата за слипидж симетрията се оказва все повече на фокус, окуражаваме останалите брокери да се ориентират по- лесно в предстоящите събития с техните собствени статистики за изпълнение.”

Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960