Коментарите на клиентите на FxPro остават непроменени

17 януари 2015, Лондон.FxPro Group желае да се възползва от възможността да Ви благодари за търпението във връзка със събитията на пазара с СHF от четвъртък и да подчертае своите ангажименти към нашите клиенти.

- Уважаваме нашите обещания, защитата от отрицателен баланс продължава да е в сила за всички непрофесионални трейдинг акаунти. Нашият екип работи в посока на ръчното отстраняване на отрицателните баланси, които са останали на нашите трейдинг платформи. Този процес трябва вече да е приключил.

- Вашите средства остават защитени и изцяло сегрерирани от капитала, който FxPro използва за да изпълни своите изисквания за обезпечение.

- Също така предлагаме трансфери от брокер до брокер, за тези които желаят да теглят техните средства от други брокери, които са в затруднение.

Събитията от четвъртък са разочарование за цялата индустрия, но и нещо на което отговорихме бързо и с хладнокръвие. Имаме намерението да продължим да се движим напред , като Ви предоставяме по- добри инструменти и услуги, дори и по- добри цени и най- професионалните условия в индустрията.