info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Коментарите на клиентите на FxPro остават непроменени

17 януари 2015, Лондон.FxPro Group желае да се възползва от възможността да Ви благодари за търпението във връзка със събитията на пазара с СHF от четвъртък и да подчертае своите ангажименти към нашите клиенти.

- Уважаваме нашите обещания, защитата от отрицателен баланс продължава да е в сила за всички непрофесионални трейдинг акаунти. Нашият екип работи в посока на ръчното отстраняване на отрицателните баланси, които са останали на нашите трейдинг платформи. Този процес трябва вече да е приключил.

- Вашите средства остават защитени и изцяло сегрерирани от капитала, който FxPro използва за да изпълни своите изисквания за обезпечение.

- Също така предлагаме трансфери от брокер до брокер, за тези които желаят да теглят техните средства от други брокери, които са в затруднение.

Събитията от четвъртък са разочарование за цялата индустрия, но и нещо на което отговорихме бързо и с хладнокръвие. Имаме намерението да продължим да се движим напред , като Ви предоставяме по- добри инструменти и услуги, дори и по- добри цени и най- професионалните условия в индустрията.

Обратно към всички публикации
За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960