info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Коментарите на клиентите на FxPro остават непроменени

17 януари 2015, Лондон.FxPro Group желае да се възползва от възможността да Ви благодари за търпението във връзка със събитията на пазара с СHF от четвъртък и да подчертае своите ангажименти към нашите клиенти.

- Уважаваме нашите обещания, защитата от отрицателен баланс продължава да е в сила за всички непрофесионални трейдинг акаунти. Нашият екип работи в посока на ръчното отстраняване на отрицателните баланси, които са останали на нашите трейдинг платформи. Този процес трябва вече да е приключил.

- Вашите средства остават защитени и изцяло сегрерирани от капитала, който FxPro използва за да изпълни своите изисквания за обезпечение.

- Също така предлагаме трансфери от брокер до брокер, за тези които желаят да теглят техните средства от други брокери, които са в затруднение.

Събитията от четвъртък са разочарование за цялата индустрия, но и нещо на което отговорихме бързо и с хладнокръвие. Имаме намерението да продължим да се движим напред , като Ви предоставяме по- добри инструменти и услуги, дори и по- добри цени и най- професионалните условия в индустрията.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации