info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 74.02% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77.37% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro празнува двоен триумф при получаването на наградите

01 декември 2015, Лондон. За още една поредна година, водещият брокер, FxPro, съвсем заслужено получи световно признание за доставчик на финансови услуги от най- висока класа след като бе възнаграден с водещи престижни отличия.

В няколко последователни месеца на успешни подобрения на услуги и пускане на продукти, FxPro беше посочен за “Най- добър Форекс доставчик” през 2015 на Investors Chronicle & Financial Times Investment & Wealth Management Awards, като компанията взема наградата със себе си за втори път. FxPro спечели също така и желаната награда “Най-добър брокер' през 2015 на Shares Awards, като това е трета поредна година в която компанията добавя този трофей към своята растяща колекция.

FxPro усилено инвестира в подобряването на трейдинг условията за клиентите и в разширяването на своя асортимент от продукти в множество класове от акции за да отговори на нуждите на повече трейдъри. За това и не подлежи съмнение, защо е избран за водещ Форекс брокер, тъй като и за Shares Awards и Investors Chronicle & Financial Times Investment &Wealth Management Awards гласуват читателите.

Изпълнителен директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“2015 беше натоварена година за FxPro с пускането на нова MT5 трейдинг платформа, разширяването на нашата гама от продукти и допълнението на новото регулаторно разрешение в Южна Африка. Много е ласкаещо да получим такова отличие, тъй като така виждаме, че ние постоянно и успешно отговаряме на нуждите на нашите трейдъри. Продължаваме да работим усърдно за усъвършенстването на трейдинг обстановката за нашите трейдъри и предлагането на несравними нива на услуга.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации