info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro получи наградата ‘Най- добър Форекс брокер’ за още една поредна година

13 ноември 2018, Лондон. Онлайн брокерът, FxPro, добави още една престижна титла към своята колекция от трофеи, като по този начин бяха признати и наградени продължителните усилия на компанията. За шеста поредна година, FxPro беше признат за ‘Най- добър Форекс брокер , 2018’ от Shares Awards.

През последните няколко години, FxPro остана фокусиран върху своите цели и постигна значителен растеж както по отношение както на услугите в своето портфолио, така и в географското си разпространение. Докато изграждаше световния си профил, FxPro беше начело на разгласяването на прозрачността и честността на Форекс пазара. Всички тези усилия бяха признати и получиха възхищението на индустрията, което доведе до поставянето на FxProна челни позиции напоследък.

Въпреки това, компанията винаги е била жадна за повече, като това подсказва, че 2019 година с големи успехи за тях.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации