FxPro се сдоби с две титли на Global Brand Awards 2018

20 октомври 2018, Лондон. FxPro вдигна високо летвата във Форекс индустрията, тъй като компанията получи две престижни титли на наградите Global Brand Awards 2018, “Най- добрият доставчик на спред залагане, Обединено Кралство” и “Най- добрият доставчик на изпълнение, в световен план”.

Тези услуги за изключително признание за FxPro награждават представянето на компанията с изключително световно признание.

За да се достигнат такива високи стандарти и акредитация, FxPro беше оценен от външен екип за проучване, на който беше възложено да се произнесе номинираните. Данните бяха събирани от екип от много различни източници, включително данни от доставчици от трета страна и годишни доклади.

Екипът за проучване спомена:

“FxPro се справя действително добре, като се изявява във Форекс попрището с изключително високо качество, заради което беше номиниран и спечели награда.”

На 25 януари 2019, списанието Global Brands Magazine ще бъде домакин на 6-ти издание на наградите Global Brand Awards в хотел Banyan Tree Hotel в Макао.

Представителят на Global Brand Awards коментира също така

Тази награда е признание за FxPro, който се представя изключително добре и марката му достигна превъзходна качество през последните няколко години.”

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации