info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro се сдоби с две титли на Global Brand Awards 2018

20 октомври 2018, Лондон. FxPro вдигна високо летвата във Форекс индустрията, тъй като компанията получи две престижни титли на наградите Global Brand Awards 2018, “Най- добрият доставчик на спред залагане, Обединено Кралство” и “Най- добрият доставчик на изпълнение, в световен план”.

Тези услуги за изключително признание за FxPro награждават представянето на компанията с изключително световно признание.

За да се достигнат такива високи стандарти и акредитация, FxPro беше оценен от външен екип за проучване, на който беше възложено да се произнесе номинираните. Данните бяха събирани от екип от много различни източници, включително данни от доставчици от трета страна и годишни доклади.

Екипът за проучване спомена:

“FxPro се справя действително добре, като се изявява във Форекс попрището с изключително високо качество, заради което беше номиниран и спечели награда.”

На 25 януари 2019, списанието Global Brands Magazine ще бъде домакин на 6-ти издание на наградите Global Brand Awards в хотел Banyan Tree Hotel в Макао.

Представителят на Global Brand Awards коментира също така

Тази награда е признание за FxPro, който се представя изключително добре и марката му достигна превъзходна качество през последните няколко години.”

Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960