info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro на Панаира на трейдърите

30 юни 2018, Лондон. FxPro участва в едно от най- големите световни събития, Панаира на трейдъра и гала вечерта, която се състоя в Куала Лампур, Малайзия. Онлайн брокерът, FxPro беше горд да представи както на нови, така и съществуващи продукти на широката и признателна публика.

Панаирите на трейдърите и гала вечерите се състоят в Тайланд, Индонезия, Малайзия, Филипините и Сингапур, привличайки света на трейдърите към това изключително географско място. Харизматични говорители изнесоха няколко образователни речи в залите за семинари на панаира, като въпреки това забавленията бяха преобладаващи на панаира с магически шоута, томболи с късмети, фантастични награди, изпълнения на живо и музика.

Изпълнителният директор на FxPrо, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“Тъй като продължаваме да се разрастваме стремглаво по света, FxPro демонстрира страхотно новаторство в изграждането на своя световен профил. Международните финансови събития, като Панаира на трейдърите и гала вечерта, свързват над 30 000 трейдъри и над 3000 финансови компании и брокери и по този начин са ценни за свързването на FxPro със света на трейдинга.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации