FxPro на Панаира на трейдърите

30 юни 2018, Лондон. FxPro участва в едно от най- големите световни събития, Панаира на трейдъра и гала вечерта, която се състоя в Куала Лампур, Малайзия. Онлайн брокерът, FxPro беше горд да представи както на нови, така и съществуващи продукти на широката и признателна публика.

Панаирите на трейдърите и гала вечерите се състоят в Тайланд, Индонезия, Малайзия, Филипините и Сингапур, привличайки света на трейдърите към това изключително географско място. Харизматични говорители изнесоха няколко образователни речи в залите за семинари на панаира, като въпреки това забавленията бяха преобладаващи на панаира с магически шоута, томболи с късмети, фантастични награди, изпълнения на живо и музика.

Изпълнителният директор на FxPrо, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“Тъй като продължаваме да се разрастваме стремглаво по света, FxPro демонстрира страхотно новаторство в изграждането на своя световен профил. Международните финансови събития, като Панаира на трейдърите и гала вечерта, свързват над 30 000 трейдъри и над 3000 финансови компании и брокери и по този начин са ценни за свързването на FxPro със света на трейдинга.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации