info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro на Панаира на трейдърите

30 юни 2018, Лондон. FxPro участва в едно от най- големите световни събития, Панаира на трейдъра и гала вечерта, която се състоя в Куала Лампур, Малайзия. Онлайн брокерът, FxPro беше горд да представи както на нови, така и съществуващи продукти на широката и признателна публика.

Панаирите на трейдърите и гала вечерите се състоят в Тайланд, Индонезия, Малайзия, Филипините и Сингапур, привличайки света на трейдърите към това изключително географско място. Харизматични говорители изнесоха няколко образователни речи в залите за семинари на панаира, като въпреки това забавленията бяха преобладаващи на панаира с магически шоута, томболи с късмети, фантастични награди, изпълнения на живо и музика.

Изпълнителният директор на FxPrо, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“Тъй като продължаваме да се разрастваме стремглаво по света, FxPro демонстрира страхотно новаторство в изграждането на своя световен профил. Международните финансови събития, като Панаира на трейдърите и гала вечерта, свързват над 30 000 трейдъри и над 3000 финансови компании и брокери и по този начин са ценни за свързването на FxPro със света на трейдинга.”
Обратно към всички публикации
За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960