info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщава за по-тесни спредове и по- дълбока ликвидност

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер, съобщи днес две основни нови разработки на своята ECN платформа (Електронна комуникационна платформа).

Благодарение на новото си партньорство с Integral - доставчик на технологии и ликвидност решения за събиране - cTrader платформата на FxPro събираме ценовите потоци на някои от най-големите световни банково институции. Това предоставя на клиентите на FxPro с дълбока ликвидност и цени, които може да се открият на вътрешнобанковия пазар, ако се обработват обеми от по-малки от $10,000 до $500 милиона.

Партньорството между FxPro и Integral, както и събирането на цени от някои от най- големите световни институции позволява на компанията да предостави високо конкурентни спредове за 40 валутни двойки, предлагани за момента на cTrader - стартирайки от най-ниското ниво о с 0 пипа за някои от основните.

В допълнение на това FxPro работи в екип с Traiana за съвпадението на сделките - водещ доставчик на услуги след приключване на сделки, която свързва повече от 500 фирми с решения, които автоматизират цялостната продължителност на продукта. Използвайки услугите на Traiana, сделките се разпознават и съгласуват в реално време с водещия брокер на FxPro, Морган Стенлей, международен офис, определящ стандартите за първокласния брокерски пазар от повече от 25 години.

Денис Сукотин, основател и председател на FxPro коментира:

“Привличайки към FxPro новите технологии и нашите връзки със световните финансови институции, ни помогнаха да изградим несравним басейн с ликвидност с което много се гордеем. Намаляването на спредовете и нашата радикална програма за отстъпки са логическата последвала стъпка към споделянето на този успех с нашите клиенти.”

Можете да получите достъп до програмата на FxPro за отстъпки на: http://www.fxpro.co.uk/trading/platforms/ecn/desktop

Обратно към всички публикации
За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960