FxPro съобщава за по-тесни спредове и по- дълбока ликвидност

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер, съобщи днес две основни нови разработки на своята ECN платформа (Електронна комуникационна платформа).

Благодарение на новото си партньорство с Integral - доставчик на технологии и ликвидност решения за събиране - cTrader платформата на FxPro събираме ценовите потоци на някои от най-големите световни банково институции. Това предоставя на клиентите на FxPro с дълбока ликвидност и цени, които може да се открият на вътрешнобанковия пазар, ако се обработват обеми от по-малки от $10,000 до $500 милиона.

Партньорството между FxPro и Integral, както и събирането на цени от някои от най- големите световни институции позволява на компанията да предостави високо конкурентни спредове за 40 валутни двойки, предлагани за момента на cTrader - стартирайки от най-ниското ниво о с 0 пипа за някои от основните.

В допълнение на това FxPro работи в екип с Traiana за съвпадението на сделките - водещ доставчик на услуги след приключване на сделки, която свързва повече от 500 фирми с решения, които автоматизират цялостната продължителност на продукта. Използвайки услугите на Traiana, сделките се разпознават и съгласуват в реално време с водещия брокер на FxPro, Морган Стенлей, международен офис, определящ стандартите за първокласния брокерски пазар от повече от 25 години.

Денис Сукотин, основател и председател на FxPro коментира:

“Привличайки към FxPro новите технологии и нашите връзки със световните финансови институции, ни помогнаха да изградим несравним басейн с ликвидност с което много се гордеем. Намаляването на спредовете и нашата радикална програма за отстъпки са логическата последвала стъпка към споделянето на този успех с нашите клиенти.”

Можете да получите достъп до програмата на FxPro за отстъпки на: http://www.fxpro.co.uk/trading/platforms/ecn/desktop

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации