Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщи за пускането на 4 нови инструмента

Като част от нашия ангажимент да Ви предоставяме широк спектър от финансови продукти за търгуване, имаме удоволствието да Ви съобщим че от 1 ноември 2010 година, четири допълнителни финансови продукти ще бъдат достъпни за трейдинг чрез нашата платформа, наречена:

• USDTRY
  • EURTRY
  • GOLDEURO
  • SILVEREURO
‘Ние считаме [тези допълнителни финансови продукти] ще са от полза за нашите съществуващи и проспериращи клиенти да разнообразят техните трейдинг дейности още повече и по този начин да изпълнят своите инвестиционни цели’ казва Панайотис Ксидас, генерален изпълнителен директор на FxPro.

Разрастващата се популярност на двойките USDTRY и EURTRY е реален факт, тъй като повечето финансови транзакции се извършват между Европа и САЩ с Турция; увеличението на тези финансови транзакции с Турция е в резултат на увеличението на базисната активност на тези валутни двойки. USDTRY и EURTRY ще обогатят предлагането на валутни двойки на нашия ново възникващ пазар. Това ще позволи на нашите клиенти да имат по-голям достъп до евроазиатския регион.

Трейдингът с GOLDEURO и SILVEREURO ще предостави алтернатива на клиентите, които искат да търгуват с метали, като по същото време ще минимализира тяхното излагане спрямо американския долар USD, който е основната валута по отношение на всички метали. С настоящата финансова криза EUR също спечели популярност.

Нашият изцяло отдаден отдел клиентско обслужване е достъпен, ако Ви е необходима по-подробна информация по отношение на това съобщение. Чувствайте се свободни да се свържете с нас, 24 часа на ден, седем дни в седмицата с чат на живо, обратно обаждане, имейл или безплатна телефонна линия.

Генерален директор, FxPro Group
Директор маркетинг отдел, FxPro Group