info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщи за пускането на 4 нови инструмента

Като част от нашия ангажимент да Ви предоставяме широк спектър от финансови продукти за търгуване, имаме удоволствието да Ви съобщим че от 1 ноември 2010 година, четири допълнителни финансови продукти ще бъдат достъпни за трейдинг чрез нашата платформа, наречена:

  • USDTRY
  • EURTRY
  • GOLDEURO
  • SILVEREURO
‘Ние считаме [тези допълнителни финансови продукти] ще са от полза за нашите съществуващи и проспериращи клиенти да разнообразят техните трейдинг дейности още повече и по този начин да изпълнят своите инвестиционни цели’ казва Панайотис Ксидас, генерален изпълнителен директор на FxPro.

Разрастващата се популярност на двойките USDTRY и EURTRY е реален факт, тъй като повечето финансови транзакции се извършват между Европа и САЩ с Турция; увеличението на тези финансови транзакции с Турция е в резултат на увеличението на базисната активност на тези валутни двойки. USDTRY и EURTRY ще обогатят предлагането на валутни двойки на нашия ново възникващ пазар. Това ще позволи на нашите клиенти да имат по-голям достъп до евроазиатския регион.

Трейдингът с GOLDEURO и SILVEREURO ще предостави алтернатива на клиентите, които искат да търгуват с метали, като по същото време ще минимализира тяхното излагане спрямо американския долар USD, който е основната валута по отношение на всички метали. С настоящата финансова криза EUR също спечели популярност.

Нашият изцяло отдаден отдел клиентско обслужване е достъпен, ако Ви е необходима по-подробна информация по отношение на това съобщение. Чувствайте се свободни да се свържете с нас, 24 часа на ден, седем дни в седмицата с чат на живо, обратно обаждане, имейл или безплатна телефонна линия.

Обратно към всички публикации
За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960