FxPro съобщи за пускането на 4 нови инструмента

Като част от нашия ангажимент да Ви предоставяме широк спектър от финансови продукти за търгуване, имаме удоволствието да Ви съобщим че от 1 ноември 2010 година, четири допълнителни финансови продукти ще бъдат достъпни за трейдинг чрез нашата платформа, наречена:

• USDTRY
  • EURTRY
  • GOLDEURO
  • SILVEREURO
‘Ние считаме [тези допълнителни финансови продукти] ще са от полза за нашите съществуващи и проспериращи клиенти да разнообразят техните трейдинг дейности още повече и по този начин да изпълнят своите инвестиционни цели’ казва Панайотис Ксидас, генерален изпълнителен директор на FxPro.

Разрастващата се популярност на двойките USDTRY и EURTRY е реален факт, тъй като повечето финансови транзакции се извършват между Европа и САЩ с Турция; увеличението на тези финансови транзакции с Турция е в резултат на увеличението на базисната активност на тези валутни двойки. USDTRY и EURTRY ще обогатят предлагането на валутни двойки на нашия ново възникващ пазар. Това ще позволи на нашите клиенти да имат по-голям достъп до евроазиатския регион.

Трейдингът с GOLDEURO и SILVEREURO ще предостави алтернатива на клиентите, които искат да търгуват с метали, като по същото време ще минимализира тяхното излагане спрямо американския долар USD, който е основната валута по отношение на всички метали. С настоящата финансова криза EUR също спечели популярност.

Нашият изцяло отдаден отдел клиентско обслужване е достъпен, ако Ви е необходима по-подробна информация по отношение на това съобщение. Чувствайте се свободни да се свържете с нас, 24 часа на ден, седем дни в седмицата с чат на живо, обратно обаждане, имейл или безплатна телефонна линия.