info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 78.90% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 80.59% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщи за спонсорство на футболен клуб Монако

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер на Форекс и Договори за различия (CFD), съобщи днес, че е приел сделката да се превърне в официален партньор на един от най-престижните футболни клубове в Европа.

FxPro подписа преди известно време споразумения с футболен клуб АС Монако, чрез Monaco Sportcom- неговата маркетинг агенция и ще се превърне в негов официален партньор до края на сезон 2011/2012. Търговската марка FxPro ще бъде изобразена на фланелката на отбора, както и на историческия стадион Стейт Луис II.

Футболен клуб АС Монако е базиран в Фонвей, клубът на областния град на Монако е основан през 1924 и по настоящем играе в Лига 1, най-гледаното първенство във Франция. Това е единственият футболен клуб на Монако и е спечелил няколко титли в Лигата и пет трофея в Купата на Франция (Coupe de France) – също така редовно взема участие в Европейския футбол, като е бил подгласник съответно в Купата на носителите на купи на УЕФА и УЕФА шампионска лига през 1992 и 2004.

Денис Сукотин, основател на FxPro коментира:

“FxPro е поел ангажимента да разгръща силната страна на своята търговска марка марка чрез спонсорства. Ние се радваме да си партнираме с такъв престижен и висококачествен футболен отбор като АС Монако, клуб който споделя нашия копнеж към отлични постижения и успех. FxPro разширява своя профил на ключови пазари, така че изборът на известен и исторически отбор, от една от локациите с най-висок стандарт е естествено продължение на бъдещите ни амбиции за бизнес.”

Етиен Франзи, президент на футболен клуб Монако, споделя: “Радвам се да приветствам FxPro в Монако и да съобщя тяхната подкрепа за нашия отбор. Винаги е причина за празненство, когато се появи възможността за работа с търговска марка, която споделя твоята отдаденост и визия за успех. FxPro притежава вече световно присъствие, а партнирайки си с нашия футболен клуб, то ще стане още по- впечатляващо.”

Натали Абела- Обери, президент на Monaco Sportcom (управлява пазарните права на футболен клуб АС Монако) добавя: 'Ние сме удовлетворени да потвърдим пристигането на FxPro в качеството си на един от официалните спонсори на АС Монако в качеството си на един от официалните спонсори на футболен клуб АС Монако. Това динамично и надграждащо партньорство е част от подновяването на спортните амбиции на клуба.'

FxPro има офиси в Ница, Лондон, Мадрид, Виена, Москва и Кипър. Научете повече

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации