info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.56% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщи за спонсорство на футболен клуб Монако

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер на Форекс и Договори за различия (CFD), съобщи днес, че е приел сделката да се превърне в официален партньор на един от най-престижните футболни клубове в Европа.

FxPro подписа преди известно време споразумения с футболен клуб АС Монако, чрез Monaco Sportcom- неговата маркетинг агенция и ще се превърне в негов официален партньор до края на сезон 2011/2012. Търговската марка FxPro ще бъде изобразена на фланелката на отбора, както и на историческия стадион Стейт Луис II.

Футболен клуб АС Монако е базиран в Фонвей, клубът на областния град на Монако е основан през 1924 и по настоящем играе в Лига 1, най-гледаното първенство във Франция. Това е единственият футболен клуб на Монако и е спечелил няколко титли в Лигата и пет трофея в Купата на Франция (Coupe de France) – също така редовно взема участие в Европейския футбол, като е бил подгласник съответно в Купата на носителите на купи на УЕФА и УЕФА шампионска лига през 1992 и 2004.

Денис Сукотин, основател на FxPro коментира:

“FxPro е поел ангажимента да разгръща силната страна на своята търговска марка марка чрез спонсорства. Ние се радваме да си партнираме с такъв престижен и висококачествен футболен отбор като АС Монако, клуб който споделя нашия копнеж към отлични постижения и успех. FxPro разширява своя профил на ключови пазари, така че изборът на известен и исторически отбор, от една от локациите с най-висок стандарт е естествено продължение на бъдещите ни амбиции за бизнес.”

Етиен Франзи, президент на футболен клуб Монако, споделя: “Радвам се да приветствам FxPro в Монако и да съобщя тяхната подкрепа за нашия отбор. Винаги е причина за празненство, когато се появи възможността за работа с търговска марка, която споделя твоята отдаденост и визия за успех. FxPro притежава вече световно присъствие, а партнирайки си с нашия футболен клуб, то ще стане още по- впечатляващо.”

Натали Абела- Обери, президент на Monaco Sportcom (управлява пазарните права на футболен клуб АС Монако) добавя: 'Ние сме удовлетворени да потвърдим пристигането на FxPro в качеството си на един от официалните спонсори на АС Монако в качеството си на един от официалните спонсори на футболен клуб АС Монако. Това динамично и надграждащо партньорство е част от подновяването на спортните амбиции на клуба.'

FxPro има офиси в Ница, Лондон, Мадрид, Виена, Москва и Кипър. Научете повече

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960