FxPro съобщи за своето спонсорство на Азиатската шампионска лига (AFC)

FxPro Financial Services Ltd (FxPro) водещ световен брокер в обмена на валута в момента, съобщи днес, че е сключил сделка да бъде официален партньор на Азиатското висше футболно първенство, Азиатската футболна конфедерация и Шампионската лига за сезон 2011.

В това споразумение, чиито посредник е Световната спортна асоциация (WSG), изключителен маркетингов и медиен партньор на АФЛ, търговската марка на FxPro ще се показва величествено на екрана по различно време в телевизионните предавания “на живо” на всеки един от 117 мача на Шампионската лига на АФЛ.

Шампионската лига АФЛ е турнир, чийто сезон се състои от март до ноември, като в него се състезават най-добрите тридесет и два клуба от десетте най-добри лиги на Азия- Австралия, Китай, Индонезия, Иран, Япония, Корея, Катар, Саудитска Арабия, ОАЕ и Узбекистан, два отбора от Индия, Индонезия, Катар, Сирия, Тайланд и ОАЕ, които се класират чрез плейофи, за финансовата награда от общо US$14 милиона и място в Световната купа на ФИФА.

Денис Сукотин, основател на FxPro коментира:

“Азия е основен пазар за FxPro, а ние сме поели ангажимента да развиваме силата на нашата търговска марка в региона чрез спонсорство. Изпитваме задоволство да си партнираме с такъв вълнуващ и популярен турнир, който се следи от нашите клиенти и акционери в региона. FxPro разширява своя профил в Азия и Близкия Изток, така че решението да финансираме Шампионската лига на АФЛ е естествено допълнение за бъдещите ни амбиции в бизнеса.”

Президентът на АФЛ Мохамед Бин Хамам, коментира, 'Доставя ми страхотно удоволствие да приветствам FxPro в азиатското футболно семейство, в качеството си на нов партньор на Шампионската лига на АФЛ. В знак на признателност към тяхното доверие и добросъвестност, АФЛ прави всичко възможно за да увеличи нивото на професионализъм на състезанието, за да бъдат удостоени нашите инвеститори по- добри ценности. Като добавка към това , тъй като в състезанието участват всяка година клубове от 13 страни в Азия, ние сме горди да имаме такъв високо ценен партньор като FxPro, който предоставя своите безценни Форес трейдинг услуги в Азия.'

Сейд Иан Матие, старши вицепрезидент на Световната спортна асоциация по футбол в Азия и Австралия, “FxPro е страхотна добавка към семейството на АФЛ от корпоративни партньори- група от водещи търговски марки и международни компании.

Изключително сме удовлетворени, че FxPro оцени ценностите на сътрудничеството с висшето футболно първенство на Азия, което радва нарастващата зрителска аудитория в региона. Гледаме напред в бъдещето на съвместната работа с FxPro за да обезпечим, че състезанието успешно изобразява целите на спонсорството на FxPro и на стремежите на търговската марка”.

FxPro има офиси в Ница, Лондон, Мадрид, Виена, Москва и Кипър. Научете повече

За повече информация, молим да се свържете с:

AFC
Стийв Ким— мениджър медии и комуникации
Азиатска футболна конфедерация
Тел: +60 3 8994 3388
Имейл: steve.kim@the-afc.com

Шаямала Велепан
Световна спортна асоциация
Тел: +65 6826 2688
Имейл: s.velappan@worldsportgroup.com.sg

За Шампионската лига АФЛ

Шампионската лига АФЛ е най-престижното футболно състезание в Азия, като е променено през 2009 година с драматично увеличение на паричната награда и бонуси спрямо представянето. Повторното пускане на състезанието бележи настъпването на нова ера от професионализъм в азиатския футбол и Шампионската лига АФЛ налага стриктни изисквания за встъпване, като превръща участващите клубове и лиги в търговско дружество и професионална организация.

Тя включва 32 отбора от почти 13 страни, два от които трябва да преминат през плейоф етапите за две места в груповата фаза. През 2009 и 2010, Поханг Стилерс (Корея) и Сеонгам Илхва (Корея) вдигнаха шампионския трофей през ноември и след това участваха в Клубната световна купа на ФИФА в края на съответния сезон.

Под ръководството на Президента, господин Мохамед бин Хамам, АФЛ работи усилено в посока изграждането на доверие към първенството, използвайки железни мерки за да се обезпечи, че клубовете и първенствата са напълно професионални по отношение на бизнеса, администрацията и техническите стандарти.

За да научите повече за Шампионската лига АФЛ, молим да посетите www.the-afc.com.

За Световната спортна асоциация

Със седалище в Сингапур, Световната спортна асоциация е водеща компания за маркетинг, медия и управление на събития. Компанията е начело на азиатския спорт от 1992, като обхваща почти 600 дена със спортни събития и повече от 5000 часа годишно със спортни програми, в повече от 30 страни в региона.

Световната спортна асоциация е изключителен маркетинг партньор на Азиатската футболна конфедерация (AFC) и Азиатската футболна федерация (AFF). Компанията е също и главен акционер в "Азиатския голф", в качеството си на организатор а някои от топ събитията, включително Barclays Singapore Open, Australian Open и Asean Golf Tour. Също така е един от световните маркетинг и медийни партньори на OneAsia.
Научете повече на www.worldsportgroup.com

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации