info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщи за своето спонсорство на Азиатската шампионска лига (AFC)

FxPro Financial Services Ltd (FxPro) водещ световен брокер в обмена на валута в момента, съобщи днес, че е сключил сделка да бъде официален партньор на Азиатското висше футболно първенство, Азиатската футболна конфедерация и Шампионската лига за сезон 2011.

В това споразумение, чиито посредник е Световната спортна асоциация (WSG), изключителен маркетингов и медиен партньор на АФЛ, търговската марка на FxPro ще се показва величествено на екрана по различно време в телевизионните предавания “на живо” на всеки един от 117 мача на Шампионската лига на АФЛ.

Шампионската лига АФЛ е турнир, чийто сезон се състои от март до ноември, като в него се състезават най-добрите тридесет и два клуба от десетте най-добри лиги на Азия- Австралия, Китай, Индонезия, Иран, Япония, Корея, Катар, Саудитска Арабия, ОАЕ и Узбекистан, два отбора от Индия, Индонезия, Катар, Сирия, Тайланд и ОАЕ, които се класират чрез плейофи, за финансовата награда от общо US$14 милиона и място в Световната купа на ФИФА.

Денис Сукотин, основател на FxPro коментира:

“Азия е основен пазар за FxPro, а ние сме поели ангажимента да развиваме силата на нашата търговска марка в региона чрез спонсорство. Изпитваме задоволство да си партнираме с такъв вълнуващ и популярен турнир, който се следи от нашите клиенти и акционери в региона. FxPro разширява своя профил в Азия и Близкия Изток, така че решението да финансираме Шампионската лига на АФЛ е естествено допълнение за бъдещите ни амбиции в бизнеса.”

Президентът на АФЛ Мохамед Бин Хамам, коментира, 'Доставя ми страхотно удоволствие да приветствам FxPro в азиатското футболно семейство, в качеството си на нов партньор на Шампионската лига на АФЛ. В знак на признателност към тяхното доверие и добросъвестност, АФЛ прави всичко възможно за да увеличи нивото на професионализъм на състезанието, за да бъдат удостоени нашите инвеститори по- добри ценности. Като добавка към това , тъй като в състезанието участват всяка година клубове от 13 страни в Азия, ние сме горди да имаме такъв високо ценен партньор като FxPro, който предоставя своите безценни Форес трейдинг услуги в Азия.'

Сейд Иан Матие, старши вицепрезидент на Световната спортна асоциация по футбол в Азия и Австралия, “FxPro е страхотна добавка към семейството на АФЛ от корпоративни партньори- група от водещи търговски марки и международни компании.

Изключително сме удовлетворени, че FxPro оцени ценностите на сътрудничеството с висшето футболно първенство на Азия, което радва нарастващата зрителска аудитория в региона. Гледаме напред в бъдещето на съвместната работа с FxPro за да обезпечим, че състезанието успешно изобразява целите на спонсорството на FxPro и на стремежите на търговската марка”.

FxPro има офиси в Ница, Лондон, Мадрид, Виена, Москва и Кипър. Научете повече

За повече информация, молим да се свържете с:

AFC
Стийв Ким— мениджър медии и комуникации
Азиатска футболна конфедерация
Тел: +60 3 8994 3388
Имейл: steve.kim@the-afc.com

Шаямала Велепан
Световна спортна асоциация
Тел: +65 6826 2688
Имейл: s.velappan@worldsportgroup.com.sg

За Шампионската лига АФЛ

Шампионската лига АФЛ е най-престижното футболно състезание в Азия, като е променено през 2009 година с драматично увеличение на паричната награда и бонуси спрямо представянето. Повторното пускане на състезанието бележи настъпването на нова ера от професионализъм в азиатския футбол и Шампионската лига АФЛ налага стриктни изисквания за встъпване, като превръща участващите клубове и лиги в търговско дружество и професионална организация.

Тя включва 32 отбора от почти 13 страни, два от които трябва да преминат през плейоф етапите за две места в груповата фаза. През 2009 и 2010, Поханг Стилерс (Корея) и Сеонгам Илхва (Корея) вдигнаха шампионския трофей през ноември и след това участваха в Клубната световна купа на ФИФА в края на съответния сезон.

Под ръководството на Президента, господин Мохамед бин Хамам, АФЛ работи усилено в посока изграждането на доверие към първенството, използвайки железни мерки за да се обезпечи, че клубовете и първенствата са напълно професионални по отношение на бизнеса, администрацията и техническите стандарти.

За да научите повече за Шампионската лига АФЛ, молим да посетите www.the-afc.com.

За Световната спортна асоциация

Със седалище в Сингапур, Световната спортна асоциация е водеща компания за маркетинг, медия и управление на събития. Компанията е начело на азиатския спорт от 1992, като обхваща почти 600 дена със спортни събития и повече от 5000 часа годишно със спортни програми, в повече от 30 страни в региона.

Световната спортна асоциация е изключителен маркетинг партньор на Азиатската футболна конфедерация (AFC) и Азиатската футболна федерация (AFF). Компанията е също и главен акционер в "Азиатския голф", в качеството си на организатор а някои от топ събитията, включително Barclays Singapore Open, Australian Open и Asean Golf Tour. Също така е един от световните маркетинг и медийни партньори на OneAsia.
Научете повече на www.worldsportgroup.com

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации