info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщи за второ спонсорство -надпис върху фланелка: футболен клуб Фулъм

FxPro, водещ световен брокер за непрофесионалисти на Форекс и Договори за различия (CFD), даде днес отзвук на своето стратегическо намерение, като потвърди, че ще спонсорира Висшата футболна английска лига, както на отбори в Лондон, така и на отбори в Бирмингам.

FxPro подписа няколко споразумения в последно време и ще бъде главен спонсор с надпис на фланелките на футболните клубове Фулъм в Лондон и Астън Вила в Бирмингам.

Главен спонсор на футболен клуб Фулъм

Алистеир Макинтош, Главен изпълнителен директор на футболен клуб Фулъм, коментира:

“Имам удоволствието да приветстваме FxPro във Фулъм в такъв успешен и пълен с оптимизъм период на и извън терена. За нас е винаги е причина да празнуваме, когато имаме възможността да работим с търговска марка, която споделя нашата отдаденост и визия за успех. FxPro има вече световно присъствие и като си партнира си с футболен клуб от Висшата лига, това ще му помогне и за по-нататъшното усъвършенстване и на двете страни. Това определено е допълнителен бонус в световен план за Фулъм и следвайки постигнатия успех на европейски ниво през последния сезон и признанието, което клубът получи по целия свят, е нещо което ни кара да чувстваме приятно развълнувани.”

Главен партньор на футболен клуб Астън Вила

Пол Фаулкне, Главен изпълнителен директор на Астън Вила, коментира:

“Изключително сме удовлетворени и развълнувани да встъпим в това ново партньорство с FxPro. То отразява нашия непрестанен растеж като клуб след сезон, през който приключихме на шеста позиция във Висшата лига за трета поредна година, след като два пъти достигнахме до Уембли - състезавайки се във финала за Карлинг къп и полуфинала за Купата на Англия. Наравно с това се радваме да съобщим, че Acorns ще бъде нашия официален благотворителен партньор, при състоялите се срещи, включващи както FxPro, така и Acorns беше установено тясно сътрудничество.”

FxPro се е отдал на разширяването на своя профил на ключовите пазари, така че изборът на известни и добре поддържани клубове в два от най- популярните и икономически силни града е естествено съгласуване с бъдещите бизнес амбиции.

Денис Сукотин, Директор на FxPro коментира:

“FxPro се е отдал на разработването на силните страни на нашата търговската марка чрез спонсорство. Бидейки главния спонсор на два легендарни футболни клуба в два страхотни града е нашият начин за споделен успех с клиенти и оказване на подкрепа на феновете. От това печелят и отборите, тъй като извършваме повече благотворителни дейности в рамките на обществото и по света. Висшата лига е най- популярната и най-гледаната спортна лига по света, следена от приблизително повече от един билион хора в 202 страни - така че възможността за разрастването на признанието на нашата търговска марка по този начин е от значително значение.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации