FxPro съобщи за второ спонсорство -надпис върху фланелка: футболен клуб Фулъм

FxPro, водещ световен брокер за непрофесионалисти на Форекс и Договори за различия (CFD), даде днес отзвук на своето стратегическо намерение, като потвърди, че ще спонсорира Висшата футболна английска лига, както на отбори в Лондон, така и на отбори в Бирмингам.

FxPro подписа няколко споразумения в последно време и ще бъде главен спонсор с надпис на фланелките на футболните клубове Фулъм в Лондон и Астън Вила в Бирмингам.

Главен спонсор на футболен клуб Фулъм

Алистеир Макинтош, Главен изпълнителен директор на футболен клуб Фулъм, коментира:

“Имам удоволствието да приветстваме FxPro във Фулъм в такъв успешен и пълен с оптимизъм период на и извън терена. За нас е винаги е причина да празнуваме, когато имаме възможността да работим с търговска марка, която споделя нашата отдаденост и визия за успех. FxPro има вече световно присъствие и като си партнира си с футболен клуб от Висшата лига, това ще му помогне и за по-нататъшното усъвършенстване и на двете страни. Това определено е допълнителен бонус в световен план за Фулъм и следвайки постигнатия успех на европейски ниво през последния сезон и признанието, което клубът получи по целия свят, е нещо което ни кара да чувстваме приятно развълнувани.”

Главен партньор на футболен клуб Астън Вила

Пол Фаулкне, Главен изпълнителен директор на Астън Вила, коментира:

“Изключително сме удовлетворени и развълнувани да встъпим в това ново партньорство с FxPro. То отразява нашия непрестанен растеж като клуб след сезон, през който приключихме на шеста позиция във Висшата лига за трета поредна година, след като два пъти достигнахме до Уембли - състезавайки се във финала за Карлинг къп и полуфинала за Купата на Англия. Наравно с това се радваме да съобщим, че Acorns ще бъде нашия официален благотворителен партньор, при състоялите се срещи, включващи както FxPro, така и Acorns беше установено тясно сътрудничество.”

FxPro се е отдал на разширяването на своя профил на ключовите пазари, така че изборът на известни и добре поддържани клубове в два от най- популярните и икономически силни града е естествено съгласуване с бъдещите бизнес амбиции.

Денис Сукотин, Директор на FxPro коментира:

“FxPro се е отдал на разработването на силните страни на нашата търговската марка чрез спонсорство. Бидейки главния спонсор на два легендарни футболни клуба в два страхотни града е нашият начин за споделен успех с клиенти и оказване на подкрепа на феновете. От това печелят и отборите, тъй като извършваме повече благотворителни дейности в рамките на обществото и по света. Висшата лига е най- популярната и най-гледаната спортна лига по света, следена от приблизително повече от един билион хора в 202 страни - така че възможността за разрастването на признанието на нашата търговска марка по този начин е от значително значение.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации