info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщи за рекордно голям брой на ежедневно изпълнени сделки

04 февруари 2015, Лондон. След неимоверно натоварен старт на Новата година, както по отношение на нови клиенти, така заради трейдинг дейността, FxPro Group съобщи че е счупил всички рекорди за най-много изпълнени сделки, както и за най-голям обем в рамките на един ден.

Предишният рекорд беше за 124,778 сделки. На 3-ти февруари 2015, компанията подобри този рекорд, извършвайки 199,397 сделки в рамките на 24 часа, увеличение с 59.8% от предишния рекорд.

Дневната трейдинг активност също видя публикацията на компанията за нов най- висок досега обем, с 13.8% увеличение от предишния рекорд.

Генералният изпълнителен директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, имаше да каже следното:

“Това са изключително окуражаващи диаграми, особено след като нашите предишни високи стойности бяха направени по време на действителните периоди на бум в индустрията. Ние инвестираме огромни средства в технологии, които ни позволяват да извършваме такъв висок брой поръчки. Това е, естествено, нещо, което нямаше да бъде възможно без нашите клиенти, така че бих искал да им благодаря, че избраха нас. Мисля, че това доказва, че трейдърите по целия свят признават, че FxPro е брокер, който застава зад своите клиенти и държи на своите ангажименти.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации