info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщи за рекордно голям брой на ежедневно изпълнени сделки

04 февруари 2015, Лондон. След неимоверно натоварен старт на Новата година, както по отношение на нови клиенти, така заради трейдинг дейността, FxPro Group съобщи че е счупил всички рекорди за най-много изпълнени сделки, както и за най-голям обем в рамките на един ден.

Предишният рекорд беше за 124,778 сделки. На 3-ти февруари 2015, компанията подобри този рекорд, извършвайки 199,397 сделки в рамките на 24 часа, увеличение с 59.8% от предишния рекорд.

Дневната трейдинг активност също видя публикацията на компанията за нов най- висок досега обем, с 13.8% увеличение от предишния рекорд.

Генералният изпълнителен директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, имаше да каже следното:

“Това са изключително окуражаващи диаграми, особено след като нашите предишни високи стойности бяха направени по време на действителните периоди на бум в индустрията. Ние инвестираме огромни средства в технологии, които ни позволяват да извършваме такъв висок брой поръчки. Това е, естествено, нещо, което нямаше да бъде възможно без нашите клиенти, така че бих искал да им благодаря, че избраха нас. Мисля, че това доказва, че трейдърите по целия свят признават, че FxPro е брокер, който застава зад своите клиенти и държи на своите ангажименти.”
Обратно към всички публикации
За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960