info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщава Q4 и обобщените годишни статистики за 2016

18 януари 2017, Лондон. FxPro има удоволствието да съобщи статистиките за ключовото изпълнение за месеците октомври, ноември и декември, както и обобщените годишни статистики за 2016, потвърждавайки за пореден път своята отдаденост към прозрачността и честните трейдинг практики.

Резултатът от Q4 показва, че над 20 % от поръчкитеса изпълнение с положителен слипидж, въпреки увеличената нестабилност заради важни пазарни събития през тримесечието. В допълнение, над 50% бяха попълнение над котировката, значително увеличение над Q3. Процентът на слипиджа за тримесечието беше както следва:

 • Положителен = 25.24%
 • На котировка = 51.32%
 • Отрицателен = 23.44%

Процентите на рекотировките за Q4 са както следва:

 • Рекотировки = 4.30%
 • Положителна = 2.32%
 • Отрицателна = 1.98%

Статистиките от изпълнението в края на годината още един път подчертават поетия ангажимент от FxPro за слипидж симетрия и важността, която влагаме в подсигуряването на качеството на изпълнението на сделките, което предлагаме на нашите клиенти. Процентите на слипидж за 2016 достигнаха следните нива:

 • Положителен = 37.43%
 • Котировка = 39.11%
 • Отрицателен= 23.46%

Процентите на повторната котировка за 2016 бяха както следва:

 • Повторни котировки = 5.19%
 • Положителна = 2.44%
 • Отрицателна = 2.75%

2016 доказа, че е година пълна с предизвикателства за финансовите пазари. Въпреки това, FxPro остана отдаден на предоставянето на своите клиенти на най- добрата възможна трейдинг обстановка, дори и при най-колебливите условия, като едновременно с това се обновява нашата трейдинг технология за да се поддържа нашето високо качество на изпълнение на поръчки.

Генералният изпълнителен директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“Нашите статистики в края на годината за 2016 доказват качеството и надеждността на нашата технология за изпълнение на поръчките. Нашата цел винаги е била да предоставим на нашите клиенти безупречно обслужване и се радваме да видим, че сме в състояние да поддържаме обещаващи стойности и постоянство в слипидж симетрията, въпреки значителното покачване на пазарната колебливост, преживяна през годината.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации