info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщава Q4 и обобщените годишни статистики за 2016

18 януари 2017, Лондон. FxPro има удоволствието да съобщи статистиките за ключовото изпълнение за месеците октомври, ноември и декември, както и обобщените годишни статистики за 2016, потвърждавайки за пореден път своята отдаденост към прозрачността и честните трейдинг практики.

Резултатът от Q4 показва, че над 20 % от поръчкитеса изпълнение с положителен слипидж, въпреки увеличената нестабилност заради важни пазарни събития през тримесечието. В допълнение, над 50% бяха попълнение над котировката, значително увеличение над Q3. Процентът на слипиджа за тримесечието беше както следва:

 • Положителен = 25.24%
 • На котировка = 51.32%
 • Отрицателен = 23.44%

Процентите на рекотировките за Q4 са както следва:

 • Рекотировки = 4.30%
 • Положителна = 2.32%
 • Отрицателна = 1.98%

Статистиките от изпълнението в края на годината още един път подчертават поетия ангажимент от FxPro за слипидж симетрия и важността, която влагаме в подсигуряването на качеството на изпълнението на сделките, което предлагаме на нашите клиенти. Процентите на слипидж за 2016 достигнаха следните нива:

 • Положителен = 37.43%
 • Котировка = 39.11%
 • Отрицателен= 23.46%

Процентите на повторната котировка за 2016 бяха както следва:

 • Повторни котировки = 5.19%
 • Положителна = 2.44%
 • Отрицателна = 2.75%

2016 доказа, че е година пълна с предизвикателства за финансовите пазари. Въпреки това, FxPro остана отдаден на предоставянето на своите клиенти на най- добрата възможна трейдинг обстановка, дори и при най-колебливите условия, като едновременно с това се обновява нашата трейдинг технология за да се поддържа нашето високо качество на изпълнение на поръчки.

Генералният изпълнителен директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“Нашите статистики в края на годината за 2016 доказват качеството и надеждността на нашата технология за изпълнение на поръчките. Нашата цел винаги е била да предоставим на нашите клиенти безупречно обслужване и се радваме да видим, че сме в състояние да поддържаме обещаващи стойности и постоянство в слипидж симетрията, въпреки значителното покачване на пазарната колебливост, преживяна през годината.”
Обратно към всички публикации
За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960