info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщава своите статистики за изпълнение Q3 2016

20 октомври 2016, Лондон. Онлайн брокерът FxPro има удоволствието да съобщи ключови статистики, регистрирани през месеците юли, август и септември 2016, отбелязвайки своя ангажимент да разкрива тези показатели всяко тримесечие.

Още пез първото тримесечие, данните от изпълнението на регистрираните поръчки отразяват текущия фокус на FxPro върху слипидж симетрията, с Q3 резултати еквивалетни на тези, наблюдавани през предишните тримесечия и положителен процент на слипиджа, за който се оказа че е сравнително висок. По време на тримесечния период, процентите на слипиджа достигнаха следните нива:

  • Положителен = 36.23%
  • Котировка = 35.96%
  • Отрицателен = 27.81%

Процентите на повторната котировка за Q3 бяха както следва:

  • Повторна котировка = 4.26%
  • Положителен = 1.99%
  • Отрицателен = 2.27%

FxPro изпълнява поръчките без дилинг деск намеса и продължава да налага още по-високи стандарти в индустрията, получавайки преди известно време наградата " Най- добри изпълнение по света" на 2016 CFI.co Awards. Същевременно, FxPro остава фокусиран върху предоставянето на постоянно подобряващи се трейдинг условия на клиентите, обновяването на своите услуги представяйки повече трейдинг инструменти, както и допълнителни продукти и услуги.

Обратно към всички публикации
За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960