info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщи, че планира да разшири своя географски обхват и предлагането на основни продукти през 2011

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), световен брокер за непрофесионалисти с множество награди и на Договори за различия (CFD), съобщи днес своето стратегическо намерение да продължи линията на своето изключително разрастване през 2010, с по-нататъшно разширяване на географския обхват и предлагането на основни продукти през 2011.

2010 беше още една година с рекордни успехи по отношение на бизнес развитието на FxPro. Трейдинг обемите на неговата позната в международен план www.fxpro.com платформа са нараснали с над 20%, от $440 билиона през 2009 со $530 билиона. Увеличените ефективности и фокусът върху предоставяне на ориентираните към потребителите услуги за трейдърите за непрофесионалисти по целия свят, помагат на FxPro да отчете нетен растеж от над 50% през 2009.

През миналите 12 месеца се видя как световният Форекс брокер разшири своята международна среда с нов представителен офис в Испания (Мадрид) и дъщерно дружество в Обединеното Кралство, FxPro UK Limited – като и двете от тях успяха изключително успешно да пробият на съответните си пазари. Обслужвайки различна по вид клиентска база в 149 страни, FxPro пусна на пазара новаторски мобилни платформи за трейдинг за BlackBerry® и iPhone-базирани, за да предложи още по-голяма гъвкавост и световен обхват.

Photo of Denis

Награден последно с една от най- уважаваните награди ‘Форекс доставчик на годината’ на престижите награди на FT Investors Chronicle през 2010, FxPro финализира асортиментната палитра на Форекс продуктите и тези за Договори за различия (CFD) , които търсят своето физическо разпространение в Близкия Изток, Азия и Австралия.

Денис Сукотин, основател на FxPro, коментира:

“През 2011, FxPro ще разшири своето основополагащо присъствие на пазари с ключов растеж и ще подобри своето портфолио по отношение на услугите си с множество иновативни нови продукти. Предоставяйки на всички наши клиенти по света най- високите стандарти по отношение на услугите и проучването, както и най-добрите спредове и ценообразуване в индустрията, си остават на централно място по отношение на нашата оферта. Нашата цел е да се превърнем в най-предпочитания Форекс брокер и всеки, свързан по някакъв начин с FxPro има за цел да защитава тези идеи.”

Може да получите достъп до уебсайта на FxPro на www.fxpro.com

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации