FxPro съобщи, че планира да разшири своя географски обхват и предлагането на основни продукти през 2011

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), световен брокер за непрофесионалисти с множество награди и на Договори за различия (CFD), съобщи днес своето стратегическо намерение да продължи линията на своето изключително разрастване през 2010, с по-нататъшно разширяване на географския обхват и предлагането на основни продукти през 2011.

2010 беше още една година с рекордни успехи по отношение на бизнес развитието на FxPro. Трейдинг обемите на неговата позната в международен план www.fxpro.com платформа са нараснали с над 20%, от $440 билиона през 2009 со $530 билиона. Увеличените ефективности и фокусът върху предоставяне на ориентираните към потребителите услуги за трейдърите за непрофесионалисти по целия свят, помагат на FxPro да отчете нетен растеж от над 50% през 2009.

През миналите 12 месеца се видя как световният Форекс брокер разшири своята международна среда с нов представителен офис в Испания (Мадрид) и дъщерно дружество в Обединеното Кралство, FxPro UK Limited – като и двете от тях успяха изключително успешно да пробият на съответните си пазари. Обслужвайки различна по вид клиентска база в 149 страни, FxPro пусна на пазара новаторски мобилни платформи за трейдинг за BlackBerry® и iPhone-базирани, за да предложи още по-голяма гъвкавост и световен обхват.

Photo of Denis

Награден последно с една от най- уважаваните награди ‘Форекс доставчик на годината’ на престижите награди на FT Investors Chronicle през 2010, FxPro финализира асортиментната палитра на Форекс продуктите и тези за Договори за различия (CFD) , които търсят своето физическо разпространение в Близкия Изток, Азия и Австралия.

Денис Сукотин, основател на FxPro, коментира:

“През 2011, FxPro ще разшири своето основополагащо присъствие на пазари с ключов растеж и ще подобри своето портфолио по отношение на услугите си с множество иновативни нови продукти. Предоставяйки на всички наши клиенти по света най- високите стандарти по отношение на услугите и проучването, както и най-добрите спредове и ценообразуване в индустрията, си остават на централно място по отношение на нашата оферта. Нашата цел е да се превърнем в най-предпочитания Форекс брокер и всеки, свързан по някакъв начин с FxPro има за цел да защитава тези идеи.”

Може да получите достъп до уебсайта на FxPro на www.fxpro.com

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации