info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщи за пускането на нова платформа за спред залагания - FxPro Edge

FxPro Edge

11 август 2017, Лондон. За да отбележим започването на сезон 2017/18 на Висшата лига, както и първата игра на FxPro и футболен клуб Уатфорд след сделката им за 3-годишно спонсорство, която се състоя на в събота на 12 август, 2017 срещу ФК Liverpool на Викаридж Роуд в Лондон, онлайн брокерът се радва да съобщи пускането на FxPro Edge, революционна платформа за спред залагане.

Спред залагането е гъвкав начин за трейдърите да инвестират във финнсовите пазари и ще бъде достъпен за нас от днес - 17 август 2017, за всички регистрирани клиенти на FxPro UK Limited, които пребивават в Обединеното Кралство. С FxPro Edge, трейдърите може да залагат спредове на Форекс, Спот индекси, Дялове, Спот метали и Спот енергии, без комисионна и печалба от награждаваното изпълнение на поръчки, с което FxPro е познат.

Генералният изпълнителният директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“Ние сме поели ангажимента, постоянно да предоставяме на нашите клиенти нови начини за инвестиране на финансовите пазари. Спред залагането става през последните години все по- популярно и с FxPro Edge, нашите клиенти може вече да преживеят предимствата на този нов метод за инвестиране, подпомогнат допълнително от нашите професионални трейдинг условия и водещото в индустрията изпълнение без дилинг деск.”
Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960