info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 74.02% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77.37% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщи за пускането на нова платформа за спред залагания - FxPro Edge

FxPro Edge

11 август 2017, Лондон. За да отбележим започването на сезон 2017/18 на Висшата лига, както и първата игра на FxPro и футболен клуб Уатфорд след сделката им за 3-годишно спонсорство, която се състоя на в събота на 12 август, 2017 срещу ФК Liverpool на Викаридж Роуд в Лондон, онлайн брокерът се радва да съобщи пускането на FxPro Edge, революционна платформа за спред залагане.

Спред залагането е гъвкав начин за трейдърите да инвестират във финнсовите пазари и ще бъде достъпен за нас от днес - 17 август 2017, за всички регистрирани клиенти на FxPro UK Limited, които пребивават в Обединеното Кралство. С FxPro Edge, трейдърите може да залагат спредове на Форекс, Спот индекси, Дялове, Спот метали и Спот енергии, без комисионна и печалба от награждаваното изпълнение на поръчки, с което FxPro е познат.

Генералният изпълнителният директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“Ние сме поели ангажимента, постоянно да предоставяме на нашите клиенти нови начини за инвестиране на финансовите пазари. Спред залагането става през последните години все по- популярно и с FxPro Edge, нашите клиенти може вече да преживеят предимствата на този нов метод за инвестиране, подпомогнат допълнително от нашите професионални трейдинг условия и водещото в индустрията изпълнение без дилинг деск.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации