info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.56% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщава за стартирането на бизнес в Австралия

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен Форекс брокер съобщи днес за пускане на австралийска бизнес платформа - FxPro Australia Pty Ltd (FxPro Australia).

FxPro Australia откри офис преди известно време, разположен на King Street Wharf в западната част на сити бизнес центъра в Сидни, който ще служи за база за разпостранението на азиатските операции на FxPro – азиатските клиенти по настоящем съставляват 49% от трейдинг обемите.

FxPro достигна съществен успех от своето пускане през 2006, а през последните 12 месеца става по-силен и по- силен. Търгуваните обеми на нашата онлайн платформа са $589 билиона през първата година на 2011 и е по следите на още една година с рекордни резултати.

Награждаваният доставчик на онлайн Форекс трейдинг услуги, както на клиенти за непрофесионалисти, така и на институционални клиенти в повече от 150 страни има офиси в Лондон, Виена, Москва, Мадрид, Ница и Лимасол. Пускането на австралийска бизнес платформа беше логическа следваща стъпка в разширяването на географския обхват на Форекс брокера.

Форекс трейдинг стана изключително популярен сред австралийските инвеститори като ефективен начин за хеджиране на техните портфолиа по време на световна икономическа нестабилност - тъй като възвращаемостите не са свързани с традиционите инвестиции като собственост или дялове. В допълнение на това Форекс пазарът е най-нестабилният в света, като средно търгуваните трейдинг обеми възлизат на US$4 трилиона според Bank of International Settlement (BIS) – и е отворен 24 часа на ден.

Марк Бринганс, директор на FxPro Australia коментар: “FxPro забеляза вече значителен интерес от намиращи се в Австралия трейдъри, желаещи да получат достъп до пълния обсег на уеб базирани, десктоп и мобилни трейдинг платформи. Ние предлагаме бърз и лесен достъп до 60-те най-широко разпространени търгувани валутни двойки и до най- популярните "устойчиви" и "неустойчиви" стоки. Нашите клиенти може да избират от популярната MT4 платформа или FxPro cTrader – решението ECN (Електронната комуникационна мрежа), пуснато през април тази година.”

Денис Сукотин, основател на FxPro коментира:

“Австралия е ключов пазар за FxPro и сме поели ангажимента да разгръщаме силата на нашите операции в региона. Австралийският долар е една от най- популярните търгувани валути на нашата платформа във време, в което както инвеститорите, така и трейдърите се притесняват от развитието на Европа и Северна Америка. Нашият офис в Синди ще служи също така за база за разпостранението на нашите операции в Азия.”
 

FxPro Australia Pty Ltd (ABN 68 143 740 603) има разрешително и се регулира от Австралийската комисия за ценни книжа и инвестиции (ASIC), за да борави и да дава съвет по отношение на договори за обмен на валута и производни. Този линк може да бъде разгледан, като последват линка към ASIC уебсайта: (AFS номер на лиценза 405750).

Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960