info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщава за стартирането на бизнес в Австралия

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен Форекс брокер съобщи днес за пускане на австралийска бизнес платформа - FxPro Australia Pty Ltd (FxPro Australia).

FxPro Australia откри офис преди известно време, разположен на King Street Wharf в западната част на сити бизнес центъра в Сидни, който ще служи за база за разпостранението на азиатските операции на FxPro – азиатските клиенти по настоящем съставляват 49% от трейдинг обемите.

FxPro достигна съществен успех от своето пускане през 2006, а през последните 12 месеца става по-силен и по- силен. Търгуваните обеми на нашата онлайн платформа са $589 билиона през първата година на 2011 и е по следите на още една година с рекордни резултати.

Награждаваният доставчик на онлайн Форекс трейдинг услуги, както на клиенти за непрофесионалисти, така и на институционални клиенти в повече от 150 страни има офиси в Лондон, Виена, Москва, Мадрид, Ница и Лимасол. Пускането на австралийска бизнес платформа беше логическа следваща стъпка в разширяването на географския обхват на Форекс брокера.

Форекс трейдинг стана изключително популярен сред австралийските инвеститори като ефективен начин за хеджиране на техните портфолиа по време на световна икономическа нестабилност - тъй като възвращаемостите не са свързани с традиционите инвестиции като собственост или дялове. В допълнение на това Форекс пазарът е най-нестабилният в света, като средно търгуваните трейдинг обеми възлизат на US$4 трилиона според Bank of International Settlement (BIS) – и е отворен 24 часа на ден.

Марк Бринганс, директор на FxPro Australia коментар: “FxPro забеляза вече значителен интерес от намиращи се в Австралия трейдъри, желаещи да получат достъп до пълния обсег на уеб базирани, десктоп и мобилни трейдинг платформи. Ние предлагаме бърз и лесен достъп до 60-те най-широко разпространени търгувани валутни двойки и до най- популярните "устойчиви" и "неустойчиви" стоки. Нашите клиенти може да избират от популярната MT4 платформа или FxPro cTrader – решението ECN (Електронната комуникационна мрежа), пуснато през април тази година.”

Денис Сукотин, основател на FxPro коментира:

“Австралия е ключов пазар за FxPro и сме поели ангажимента да разгръщаме силата на нашите операции в региона. Австралийският долар е една от най- популярните търгувани валути на нашата платформа във време, в което както инвеститорите, така и трейдърите се притесняват от развитието на Европа и Северна Америка. Нашият офис в Синди ще служи също така за база за разпостранението на нашите операции в Азия.”
 

FxPro Australia Pty Ltd (ABN 68 143 740 603) има разрешително и се регулира от Австралийската комисия за ценни книжа и инвестиции (ASIC), за да борави и да дава съвет по отношение на договори за обмен на валута и производни. Този линк може да бъде разгледан, като последват линка към ASIC уебсайта: (AFS номер на лиценза 405750).

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации