FxPro съобщава за стартирането на бизнес в Австралия

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен Форекс брокер съобщи днес за пускане на австралийска бизнес платформа - FxPro Australia Pty Ltd (FxPro Australia).

FxPro Australia откри офис преди известно време, разположен на King Street Wharf в западната част на сити бизнес центъра в Сидни, който ще служи за база за разпостранението на азиатските операции на FxPro – азиатските клиенти по настоящем съставляват 49% от трейдинг обемите.

FxPro достигна съществен успех от своето пускане през 2006, а през последните 12 месеца става по-силен и по- силен. Търгуваните обеми на нашата онлайн платформа са $589 билиона през първата година на 2011 и е по следите на още една година с рекордни резултати.

Награждаваният доставчик на онлайн Форекс трейдинг услуги, както на клиенти за непрофесионалисти, така и на институционални клиенти в повече от 150 страни има офиси в Лондон, Виена, Москва, Мадрид, Ница и Лимасол. Пускането на австралийска бизнес платформа беше логическа следваща стъпка в разширяването на географския обхват на Форекс брокера.

Форекс трейдинг стана изключително популярен сред австралийските инвеститори като ефективен начин за хеджиране на техните портфолиа по време на световна икономическа нестабилност - тъй като възвращаемостите не са свързани с традиционите инвестиции като собственост или дялове. В допълнение на това Форекс пазарът е най-нестабилният в света, като средно търгуваните трейдинг обеми възлизат на US$4 трилиона според Bank of International Settlement (BIS) – и е отворен 24 часа на ден.

Марк Бринганс, директор на FxPro Australia коментар: “FxPro забеляза вече значителен интерес от намиращи се в Австралия трейдъри, желаещи да получат достъп до пълния обсег на уеб базирани, десктоп и мобилни трейдинг платформи. Ние предлагаме бърз и лесен достъп до 60-те най-широко разпространени търгувани валутни двойки и до най- популярните "устойчиви" и "неустойчиви" стоки. Нашите клиенти може да избират от популярната MT4 платформа или FxPro cTrader – решението ECN (Електронната комуникационна мрежа), пуснато през април тази година.”

Денис Сукотин, основател на FxPro коментира:

“Австралия е ключов пазар за FxPro и сме поели ангажимента да разгръщаме силата на нашите операции в региона. Австралийският долар е една от най- популярните търгувани валути на нашата платформа във време, в което както инвеститорите, така и трейдърите се притесняват от развитието на Европа и Северна Америка. Нашият офис в Синди ще служи също така за база за разпостранението на нашите операции в Азия.”
 

FxPro Australia Pty Ltd (ABN 68 143 740 603) има разрешително и се регулира от Австралийската комисия за ценни книжа и инвестиции (ASIC), за да борави и да дава съвет по отношение на договори за обмен на валута и производни. Този линк може да бъде разгледан, като последват линка към ASIC уебсайта: (AFS номер на лиценза 405750).

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации