info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.56% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщава за последните си награди и признания през 2012-2013

11 март 2013, Лимасол: FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен Форекс брокер, съобщи днес за своята официална акредитация за получено международно признание в качеството си на Инвеститор в човешки ресурси, на първо място в Кипър сред Форекс конкурентите.

Инвеститори в човешки ресурс (Investors in People) е доказана бизнес рамка за подобрения, моделирана да усъвършенства представянето на организациите чрез ефективен мениджмънт и развитие на нейните човешки ресурси. Това допринася за непрестанния растеж на организацията- чрез въвеждането на най- добрите практики, приложени в над 40,000 организации по целия свят, сред множество индустрии и сектори.

За да се достигнат такива високи стандарти и акредитации FxPro беше оценен в следните области и с успех отговори на изискванията в:

  • Бизнес и стратегия човешки ресурси
  • Лидерство & управленчески умения
  • Комуникация
  • Планиране на заетостта
  • Процес на вземане на решения- участие и правомощия
  • Мениджмънт на представянето – практики за признаване, конструктивна обратна връзка
  • Предварително определени области на компетенции
  • Обучение и развитие
  • Коучинг и мотивация
  • Баланс работа-живот

FxPro става все по- силен и разпознаваем във Форекс индустрията и продължава да изгражда ценностите на компанията. Получавайки това признание, компанията застава още по отчетливо зад работната етика и вдига летвата за още по-отлична фирмена работна среда и удовлетворение от работата сред своите служители.

На 17 януари 2013 FxPro беше награден с наградата 'Избор на редактора' на “Бизнес наградите през 2012”, давана за 5-та последователна година в хотел Хилтон Парк в Никозия, Кипър. Наградата беше връчена на Денис Сукотин, генерален изпълнителен директор на FxPro от генералния мениджър на by IMH Дафне Танг и мениджър отдел, Елена Леонтиу.

Наградата 'Избор на редактора' е доказателство за значителния напредък, който FxPro продължава да прави, не само в рамките на Форекс индустрията, но в бизнеса като цяло.

На 7-ми февруари 2013 FxPro получи наградата за “Кипърски износител 2011", на престижните Кипърски награди за износител 2011 – церемония, посетена от президента на Република Кипър, Димитрис Кристофиас, представители от всички сектори на кипърското правителство и водещите бизнеси на острова. Наградата беше връчена на Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro в президентската резиденция на господин Димитрис Кристофиас. На наградите за "Кипърски износител 2011" присъстваха министъра на търговията, промишлеността и туризма Неоклис Силикиотис и президента на камерата за търговия и индустрия, господин Фидиас Пилидес.

Това е вторият път, в който FxPro получава признание на кипърските награди за износител за професионалните си постижения по отношение на световния растеж и развитие. С многобройните си награди и признания на своя сметка, FxPro си остава лидер сред Форекс компаниите.

Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro коментира

“FxPro има честта да получи признание с такива значими награди. Работим в бързо променяща се среда, която постоянно се разраства; и трите признания твърдо отчитат нашата Компания за лидер в индустрията в рамките на пазара и сред нашите колеги. Ще продължим да влагаме нашите усилия в посока на предоставянето на невероятни професионални услуги и ще останем отдадени на растежа и разрастването, като в същото време се придържаме към стандартите за качество, утвърдени в бизнеса в рамките на Форекс индустрията.”

За да научите повече за FxPro посетете: http://www.fxpro.com/home

Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960