info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro съобщава за последните си награди и признания през 2012-2013

11 март 2013, Лимасол: FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен Форекс брокер, съобщи днес за своята официална акредитация за получено международно признание в качеството си на Инвеститор в човешки ресурси, на първо място в Кипър сред Форекс конкурентите.

Инвеститори в човешки ресурс (Investors in People) е доказана бизнес рамка за подобрения, моделирана да усъвършенства представянето на организациите чрез ефективен мениджмънт и развитие на нейните човешки ресурси. Това допринася за непрестанния растеж на организацията- чрез въвеждането на най- добрите практики, приложени в над 40,000 организации по целия свят, сред множество индустрии и сектори.

За да се достигнат такива високи стандарти и акредитации FxPro беше оценен в следните области и с успех отговори на изискванията в:

  • Бизнес и стратегия човешки ресурси
  • Лидерство & управленчески умения
  • Комуникация
  • Планиране на заетостта
  • Процес на вземане на решения- участие и правомощия
  • Мениджмънт на представянето – практики за признаване, конструктивна обратна връзка
  • Предварително определени области на компетенции
  • Обучение и развитие
  • Коучинг и мотивация
  • Баланс работа-живот

FxPro става все по- силен и разпознаваем във Форекс индустрията и продължава да изгражда ценностите на компанията. Получавайки това признание, компанията застава още по отчетливо зад работната етика и вдига летвата за още по-отлична фирмена работна среда и удовлетворение от работата сред своите служители.

На 17 януари 2013 FxPro беше награден с наградата 'Избор на редактора' на “Бизнес наградите през 2012”, давана за 5-та последователна година в хотел Хилтон Парк в Никозия, Кипър. Наградата беше връчена на Денис Сукотин, генерален изпълнителен директор на FxPro от генералния мениджър на by IMH Дафне Танг и мениджър отдел, Елена Леонтиу.

Наградата 'Избор на редактора' е доказателство за значителния напредък, който FxPro продължава да прави, не само в рамките на Форекс индустрията, но в бизнеса като цяло.

На 7-ми февруари 2013 FxPro получи наградата за “Кипърски износител 2011", на престижните Кипърски награди за износител 2011 – церемония, посетена от президента на Република Кипър, Димитрис Кристофиас, представители от всички сектори на кипърското правителство и водещите бизнеси на острова. Наградата беше връчена на Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro в президентската резиденция на господин Димитрис Кристофиас. На наградите за "Кипърски износител 2011" присъстваха министъра на търговията, промишлеността и туризма Неоклис Силикиотис и президента на камерата за търговия и индустрия, господин Фидиас Пилидес.

Това е вторият път, в който FxPro получава признание на кипърските награди за износител за професионалните си постижения по отношение на световния растеж и развитие. С многобройните си награди и признания на своя сметка, FxPro си остава лидер сред Форекс компаниите.

Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro коментира

“FxPro има честта да получи признание с такива значими награди. Работим в бързо променяща се среда, която постоянно се разраства; и трите признания твърдо отчитат нашата Компания за лидер в индустрията в рамките на пазара и сред нашите колеги. Ще продължим да влагаме нашите усилия в посока на предоставянето на невероятни професионални услуги и ще останем отдадени на растежа и разрастването, като в същото време се придържаме към стандартите за качество, утвърдени в бизнеса в рамките на Форекс индустрията.”

За да научите повече за FxPro посетете: http://www.fxpro.com/home

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации