FxPro съобщава за последните си награди и признания през 2012-2013

11 март 2013, Лимасол: FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен Форекс брокер, съобщи днес за своята официална акредитация за получено международно признание в качеството си на Инвеститор в човешки ресурси, на първо място в Кипър сред Форекс конкурентите.

Инвеститори в човешки ресурс (Investors in People) е доказана бизнес рамка за подобрения, моделирана да усъвършенства представянето на организациите чрез ефективен мениджмънт и развитие на нейните човешки ресурси. Това допринася за непрестанния растеж на организацията- чрез въвеждането на най- добрите практики, приложени в над 40,000 организации по целия свят, сред множество индустрии и сектори.

За да се достигнат такива високи стандарти и акредитации FxPro беше оценен в следните области и с успех отговори на изискванията в:

  • Бизнес и стратегия човешки ресурси
  • Лидерство & управленчески умения
  • Комуникация
  • Планиране на заетостта
  • Процес на вземане на решения- участие и правомощия
  • Мениджмънт на представянето – практики за признаване, конструктивна обратна връзка
  • Предварително определени области на компетенции
  • Обучение и развитие
  • Коучинг и мотивация
  • Баланс работа-живот

FxPro става все по- силен и разпознаваем във Форекс индустрията и продължава да изгражда ценностите на компанията. Получавайки това признание, компанията застава още по отчетливо зад работната етика и вдига летвата за още по-отлична фирмена работна среда и удовлетворение от работата сред своите служители.

На 17 януари 2013 FxPro беше награден с наградата 'Избор на редактора' на “Бизнес наградите през 2012”, давана за 5-та последователна година в хотел Хилтон Парк в Никозия, Кипър. Наградата беше връчена на Денис Сукотин, генерален изпълнителен директор на FxPro от генералния мениджър на by IMH Дафне Танг и мениджър отдел, Елена Леонтиу.

Наградата 'Избор на редактора' е доказателство за значителния напредък, който FxPro продължава да прави, не само в рамките на Форекс индустрията, но в бизнеса като цяло.

На 7-ми февруари 2013 FxPro получи наградата за “Кипърски износител 2011", на престижните Кипърски награди за износител 2011 – церемония, посетена от президента на Република Кипър, Димитрис Кристофиас, представители от всички сектори на кипърското правителство и водещите бизнеси на острова. Наградата беше връчена на Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro в президентската резиденция на господин Димитрис Кристофиас. На наградите за "Кипърски износител 2011" присъстваха министъра на търговията, промишлеността и туризма Неоклис Силикиотис и президента на камерата за търговия и индустрия, господин Фидиас Пилидес.

Това е вторият път, в който FxPro получава признание на кипърските награди за износител за професионалните си постижения по отношение на световния растеж и развитие. С многобройните си награди и признания на своя сметка, FxPro си остава лидер сред Форекс компаниите.

Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro коментира

“FxPro има честта да получи признание с такива значими награди. Работим в бързо променяща се среда, която постоянно се разраства; и трите признания твърдо отчитат нашата Компания за лидер в индустрията в рамките на пазара и сред нашите колеги. Ще продължим да влагаме нашите усилия в посока на предоставянето на невероятни професионални услуги и ще останем отдадени на растежа и разрастването, като в същото време се придържаме към стандартите за качество, утвърдени в бизнеса в рамките на Форекс индустрията.”

За да научите повече за FxPro посетете: http://www.fxpro.com/home

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации