FxPro съобщава за важни промени в развитието на своите световни оператовни дейности

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер съобщи днес за важни промени в развитието на своя световен бизнес – FxPro UK Ltd е вече открит за бизнес и ще действа като модел за агенция.

Клиентите на FxPro UK ще печелят в среда, в която е налице действително изпълнение без дилинг деск.

FxPro UK Ltd пуска и акумулира оферти на водещи банки, включително Deutsche Bank, UBS и Morgan Stanley и ги подава по директен начин на клиентите за да им обезпечи винаги получаването на най-конкурентното ценообразуване.

Изпращайки поръчки за най-добрите цени на купува/продава за оферти от тяхното пространство от повече от над 10 доставчици на ликвидност и таксувайки ги само за увеличението на спреда или с изцяло прозрачна комисионна, интересите на FxPro са изцяло изравнение с тези на техните клиенти.

В допълнение на това, под световната шапка на предлаганите услуги от FxPro,клиентите имат вече опцията да открият акаунт направо с една от трите по-отделно регулирани компании – включително базираната в Лондон FxPro UK Ltd, регулирана от Органа за финансов надзор (наричан преди FSA).

FxPro положи съгласувани усилилия през последните няколко години да превърне прозрачността във фундаментална част от своя бизнес модел, но и да окуражи нейното прилагане във Форекс индустрията. В момента притежава разрешителни от FCA и CySEC, и въпреки че е частна компания, тя публикува онлайн всяко тримесечие своите оперативни показатели. Също така е член на Финансово- брокерска къща за съответствие на ценните книжа (SHCOG).

Следвайки плътно по петите тези цели при откриването на австралийския офис на FxPro, разпространявайки услугите на FxPro UK Ltd и предприетите действия за превръщането му в модел за агенция е още един напредък от страна на FxPro в превръщането му на най-предпочитания Форекс брокер.

Денис Сукотин, основател на FxPro коментира:

“FxPro има удоволствието да съобщи откриването на FxPro UK Ltd и неговата оперативна дейност като модел за агенция. Като следствие на успешното стартиране през миналата година на нашата cTrader ECN платформа с нейното ‘изпълнение без дилинг деск’, се решихме за още една гигантска стъпка към обединение на нашите интереси с тези на нашите клиенти чрез пълния преход към модел на агенция за всички наши платформи. Премахвайки наличния конфликт между лихвата на клиента и тази на дилинг деск брокера, считаме че можем да предложим на Форекс клиентите, което не са професионалисти по- прозрачни цени и услуги за изпълнение. Тъй като Форекс клиентите за непрофесионалисти станаха все по-изтънчени и опитни, вярваме че търсенето на прозрачен и доверен модел за изпълнение ще се се превръща във все по-важна движеща сила в индустрията.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации