info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 74.02% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77.37% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Съобщение на FxPro за движението на CHF

16 януари 2015, Лондон. FxPro Group съобщи, че отрицателните баланси, възникнали в резултат на вчерашните екстремни пазарни условия при двойките с CHF валута не са засегнали средствата на нашите клиенти. Тъй като загубите от този вид възникнаха главно въз основа капитала, който компанията позиционира като обезпечение за прайм брокера и доставчиците на ликвидност, наша е отговорността да защитим нашите клиенти и да спазваме регулаторните изисквания. Поетият от нас ангажимент за предпазване от отрицателен баланс, както е упоменато в нашите "Правила за ползване" ще бъде спазен. Всички отрицателни баланси, които все още се появяват на терминалите на нашите клиенти, са в процес да бъдат коригирани.

Въпреки че компанията беше засегната от събитията, които в момента биват наричани "Черният четвъртък", компанията FxPro си остава напълно действаща и солидно капитализирана. Бизнес дейностите са обичайните: депозити, тегления и въвеждането на позициите продължава както си е на всеки друг трейдинг ден. Средствата на нашите клиенти остават сегрерирани и защитени.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации