info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Съобщение на FxPro за движението на CHF

16 януари 2015, Лондон. FxPro Group съобщи, че отрицателните баланси, възникнали в резултат на вчерашните екстремни пазарни условия при двойките с CHF валута не са засегнали средствата на нашите клиенти. Тъй като загубите от този вид възникнаха главно въз основа капитала, който компанията позиционира като обезпечение за прайм брокера и доставчиците на ликвидност, наша е отговорността да защитим нашите клиенти и да спазваме регулаторните изисквания. Поетият от нас ангажимент за предпазване от отрицателен баланс, както е упоменато в нашите "Правила за ползване" ще бъде спазен. Всички отрицателни баланси, които все още се появяват на терминалите на нашите клиенти, са в процес да бъдат коригирани.

Въпреки че компанията беше засегната от събитията, които в момента биват наричани "Черният четвъртък", компанията FxPro си остава напълно действаща и солидно капитализирана. Бизнес дейностите са обичайните: депозити, тегления и въвеждането на позициите продължава както си е на всеки друг трейдинг ден. Средствата на нашите клиенти остават сегрерирани и защитени.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации