info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Съобщение за споразумение за партньорство между FxPro и екипа на McLaren F1™

FxPro McLaren Racing

24 май 2018, Лондон. Онлайн брокерът FxPro и екипът на McLaren F1™ имат удоволствието да Ви съобщят за споразумение за дългогодишно партньорство. От Гран При Монако (24-27 май), McLaren MCL33 ще представя утвърдената търговска марка FxPro, подчертавайки позицията на фирмата като номер 1 онлайн брокер в света.

Зак Браун, Главен изпълнителен директор на McLaren Racing, коментира:

“Имаме удоволствието да приветстваме FxPro като официален партньор на екипа на McLaren Формула 1. Както FxPro, така и McLaren са се ангажирали с иновации и предоставянето на отлично качество в техните области, а партньорството им е напълно закономерно. С над 50 награди на местно и световно ниво на своята сметка, FxPro е доказал своята способност за изпълнение на най-високо ниво.”

С над 250 милиона поръчки и до 7000 поръчки обработвани всяка една секунда, FxPro е също така наясно със съществуващите предизвикателства, висок градус на напрежение и необходимостта от висококачествено представяне в тази област.Това партньорство укрепва поетият и споделен ангажимент от McLaren и FxPro за отлично качество и иновации.

Генералният изпълнителен директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“За нас е гордост да встъпим в това дългогодишно партньорство с McLaren, екип със славна история и вълнуващо бъдеще. Ние винаги търсим партньори, които споделят нашата страст към отличното качество и успеха, а McLaren въплъщава тези ценности по перфектен начин.”

Иля Холеу, Главен маркетинг директор на FxPro, коментира:

“FxPro винаги е бил мечтател пионер във всичко, което прави, от спонсорството на множество спортове от висока класа, до начин по който ценим нашето име и по който правим бизнес. Спонсорирането на спортове винаги е представлявало една значителна част от нашата обществена програма и за нас е чест да сме партньори на McLaren за осъществяването на това.”
Обратно към всички публикации
За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960