info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Съобщение за споразумение за партньорство между FxPro и екипа на McLaren F1™

FxPro McLaren Racing

24 май 2018, Лондон. Онлайн брокерът FxPro и екипът на McLaren F1™ имат удоволствието да Ви съобщят за споразумение за дългогодишно партньорство. От Гран При Монако (24-27 май), McLaren MCL33 ще представя утвърдената търговска марка FxPro, подчертавайки позицията на фирмата като номер 1 онлайн брокер в света.

Зак Браун, Главен изпълнителен директор на McLaren Racing, коментира:

“Имаме удоволствието да приветстваме FxPro като официален партньор на екипа на McLaren Формула 1. Както FxPro, така и McLaren са се ангажирали с иновации и предоставянето на отлично качество в техните области, а партньорството им е напълно закономерно. С над 50 награди на местно и световно ниво на своята сметка, FxPro е доказал своята способност за изпълнение на най-високо ниво.”

С над 250 милиона поръчки и до 7000 поръчки обработвани всяка една секунда, FxPro е също така наясно със съществуващите предизвикателства, висок градус на напрежение и необходимостта от висококачествено представяне в тази област.Това партньорство укрепва поетият и споделен ангажимент от McLaren и FxPro за отлично качество и иновации.

Генералният изпълнителен директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“За нас е гордост да встъпим в това дългогодишно партньорство с McLaren, екип със славна история и вълнуващо бъдеще. Ние винаги търсим партньори, които споделят нашата страст към отличното качество и успеха, а McLaren въплъщава тези ценности по перфектен начин.”

Иля Холеу, Главен маркетинг директор на FxPro, коментира:

“FxPro винаги е бил мечтател пионер във всичко, което прави, от спонсорството на множество спортове от висока класа, до начин по който ценим нашето име и по който правим бизнес. Спонсорирането на спортове винаги е представлявало една значителна част от нашата обществена програма и за нас е чест да сме партньори на McLaren за осъществяването на това.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации