Съобщение за споразумение за партньорство между FxPro и екипа на McLaren F1™

FxPro McLaren Racing

24 май 2018, Лондон. Онлайн брокерът FxPro и екипът на McLaren F1™ имат удоволствието да Ви съобщят за споразумение за дългогодишно партньорство. От Гран При Монако (24-27 май), McLaren MCL33 ще представя утвърдената търговска марка FxPro, подчертавайки позицията на фирмата като номер 1 онлайн брокер в света.

Зак Браун, Главен изпълнителен директор на McLaren Racing, коментира:

“Имаме удоволствието да приветстваме FxPro като официален партньор на екипа на McLaren Формула 1. Както FxPro, така и McLaren са се ангажирали с иновации и предоставянето на отлично качество в техните области, а партньорството им е напълно закономерно. С над 50 награди на местно и световно ниво на своята сметка, FxPro е доказал своята способност за изпълнение на най-високо ниво.”

С над 250 милиона поръчки и до 7000 поръчки обработвани всяка една секунда, FxPro е също така наясно със съществуващите предизвикателства, висок градус на напрежение и необходимостта от висококачествено представяне в тази област.Това партньорство укрепва поетият и споделен ангажимент от McLaren и FxPro за отлично качество и иновации.

Генералният изпълнителен директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“За нас е гордост да встъпим в това дългогодишно партньорство с McLaren, екип със славна история и вълнуващо бъдеще. Ние винаги търсим партньори, които споделят нашата страст към отличното качество и успеха, а McLaren въплъщава тези ценности по перфектен начин.”

Иля Холеу, Главен маркетинг директор на FxPro, коментира:

“FxPro винаги е бил мечтател пионер във всичко, което прави, от спонсорството на множество спортове от висока класа, до начин по който ценим нашето име и по който правим бизнес. Спонсорирането на спортове винаги е представлявало една значителна част от нашата обществена програма и за нас е чест да сме партньори на McLaren за осъществяването на това.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации