info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro се сдобива със спот Форекс агрегатор

11 септември 2014, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro) се сдоби със спот Форекс агрегатор Quotix, ход който дава на компанията пълен контрол върху снабдяването ѝ с Форекс ликвидност и ѝ позволява да предоставя по институционално фокусирани услуги.

Тази нова рискована стъпка обединява всеобхватното знание на FxPro по отношение на непрофесионалния Форекс пазар и Quotix технологията, което ще рече по- добро трейдинг изпълнение и скорост, както и обща ликвидност и ценообразуването при клиентския трейдинг на всяка една от MT4 или cTrader платформите.

Това е още една стъпка към превръщането на FxPro във "всичко в едно" Форекс доставчик, тъй като вече ще може да предлага спот Форекс агрегация и ликвидност, както и основна посредническа дейност по отношение на институционалните клиенти и други брокери.

“Тъй като продължаваме да се разрастваме по целия свят, ликвидността е критична по отношение на това да обезпечим предоставянето на най-добрите спот Форекс цени на нашите клиенти. Тази нова придобивка позволява на FxPro да разнообрази и да открие повече врати, тъй като започваме да предлагаме основна посредническа дейност, агрегация и услуги по ликвидност. Но това ще означава най-вече подобрени цени за нашите клиенти. В момента имаме дванадесет доставчици на ликвидност и нашата цел е да увеличим този брой. С придобиването на Quotix ще с ме в по- силна позиция, работейки по- близо с нашите настоящи доставчици на ликвидност и ще привлечем нови.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro.

Тази придобивка е първата покупна на FxPro на технологичен доставчик и показва отдадеността на компанията за инвестиране в иновативни нови технологии, които подобряват дълбочината на ликвидността.

“Това да бъдем придобити от един от най-големите онлайн Форекс брокери е вълнуваща, стратегическа стъпка за Quotix. Налице са очевидни синергии, като възможността да споделяме значителните технически ресурси на FxPro, което ще ни помогне да се разраснем на нови пазари.” Евгени Сорокин, изпълнителен директор на Quotix.
Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960