Наградата за "Форекс продукт на годината" беше връчена на FxPro SuperTrader на Форекс наградите на Обединеното Кралство

19 септември 2014, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro) получи още един път признание за своята Форекс инвеститорска платформа FxPro SuperTrader*, този път на церемонията на Форекс наградите на Обединеното Кралство, която се състоя в сърцето на Лондонското сити.

FxPro SuperTrader е отдадена, създадена за собствени цели Форекс инвестиционна платформа, която позволява на клиентите да разпределят средства към стриктно тествани бек и форуърд, както оценени спрямо представянето си спот Форекс стратегии. Клиентите имат допълнителна "власт" при разпределянето по отношение на всяка стратегия, като настройват свои собствени рискови параметри, както и да са в състояние ръчно да затварят индивидуални позиции, което им предоставя по-голям контрол.

“Конструирането и оптимизирането на FxPro SuperTrader платформата е също така и вълнуващо предизвикателство за нас и ние сме удовлетворени да видим, че е признат за най- добър Форекс продукт на годината на Форекс наградите на Обединеното Кралство през 2014. С отдадените Quant Analyst и екип за Управление на портфолиото от 14 човека, който постоянно наблюдава и настройва фино стратегиите на платформата, имаме за цел да я направим дори още по добра, като добавяме повече стратегии за да осъществим по-голямо разнообразие." Хараламбос Псимолофитис, изпълнителен директор на FxPro.

100 %- тов модел на агенция за Форекс бек-енд платформа за изпълнение на сделки позволява на трейдърите и инвеститорите да разнообразят инструментите на Форекс пазарите.

“За втора поредна година FxPro заслужено спечели наградата за "Най-добър Форекс продукт на годината" и този път за реформаторската Форекс инвестиционна платформа FxPro SuperTrader. Това е забележителна платформа, която действително разграничава FxPro от конкуренцията, позволяваща на трейдърите и на инвеститорите да получат разнообразие на Форекс пазарите като разпределят средства към широк спектър от представяне на оценени стратегии. Приемаме го малко чудо, че Форекс трейдърът и частната инвестиционна общност с гласно съгласие са гласували за FxPro SuperTrader.” Майкъл Бойдел, директор на MSM Media Ltd.

* FxPro SuperTrader е достъпен само за клиенти на FxPro Financial Services Limited.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации