info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Wealth Management Awards в Лондонското сити признаха FxPro за "Най-добрия доставчик на Форекс услуги"

18 март 2015, Лондон.За втора поредна година FxPro беше признат за "Най-добрия Форекс доставчик" на престижните награди Wealth Management Awards (COLWMA) в Лондонското сити. Домакин на церемонията беше Наташа Каплински в зала Гуидхол в сърцето на Лондонското сити и беше посетена от някои от водещите имена в управлението на инвестициите.

“FxPro остава отдаден на предоставянето на най-добрите продукти и услуги за Форекс трейдъри и инвеститори по света. Ние работихме много усилено не само да изградим световна марка, която е широко призната и доверена, но и компания, която защитава и пази своите клиенти дори и в най-нестабилните времена. Имаме удоволствието на спечелим още един път COLWMA.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro.

Сеизмичните събития като отстраняването на Швейцарския франк от Швейцарската национална банка към еврото разтърсиха Форекс индустрията, но това не възпря FxPro да продължи да спазва своята защита от отрицателен баланс и продължи да разработва своето предлагане от продукти, като най-новото е пускането на MetaTrader5 платформата.

“В следствие на колебливото начало на годината както за тях, така и за техните клиенти, FxPro справедливо беше избран за "Най-добър доставчик на Форекс услуги" за втора поредна година от инвестиционното общество. Техният иновативен и ориентиран към клиентите подход, който превърна Форекс в инвеститорски клас за акции, очевидно успя да ги отличи сред тяхната конкуренция.” Стефен Пинер, директор на Goodacre.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации