info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Списанието Capital Finance International връчва наградата на FxPro "За най-добро Форекс изпълнение в света"

21 ноември 2014, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro) получи награда за ‘За най-добро Форекс изпълнение по света ’ от Capital Finance International Magazine (CFI.co). Клиентите, които използват MT4 и cTrader платформите очакват бързо и надеждно трейдинг преживяване и FxPro инвестира в своята инфраструктура, което означава, че компанията използва преимуществата на изключително дълбокия басейн с ликвидност, предоставян от нейните дванайсет доставчици. Няма също така и дилинг деск намеса, изключително нисък слипидж, а латентността беше намалена от милисекунди на микро милисекунди.

“Ние сме изключително удолетворени да получим наградата за "Най- добро изпълнение по света" от CFI.co. Това е признание за инвестициите, които вложихме в нашата технология за да сме сигурни, че клиентското преживяване е с изключителна скорост и клиентите са напълно уверени, че цената, която виждат е тази, която получават. Тази награда идва също така и във време, в което търсим начин за разширяване на нашите услуги извън корпоративното пространство с предстоящото пускане на оферта за отпадане на посредничеството.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro.

FxPro току-що приключи с придобиването на Quotix, спот Форекс агрегатор, който ще подобри още повече дълбочината на ликвидност и трейдинг изпълнението.

“FxPro предлага гладък, бърз и безопасен професионален достъп до пазарите. Техният Форекс модел на агенция е за пример, а клиентското обслужване е невероятно. Формата притежава надежден и прозрачен подход, работи усилено за елиминиране на конфликтите на интереси, регулира се от две юрисдикции и би бил сравнително доверен избор за начинаещи на пазарите, както и за по-опитни трейдъри. Налице е изключително впечатляващ избор от трейдинг платформи на FoxPro, предоставената пазарната информация е обширна и надеждна , фирмата използва много добре технологиите в помощ на потребителите. Нямаме колебания по отношение на връчване на наградата в тази ключова категория на FxPro и предлагаме нашите комплименти за интересните и важните иновации, които FxPro внася във Форекс трейдинга.” CFI.co Judging Panel.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации