info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Списанието Capital Finance International връчва наградата на FxPro "За най-добро Форекс изпълнение в света"

21 ноември 2014, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro) получи награда за ‘За най-добро Форекс изпълнение по света ’ от Capital Finance International Magazine (CFI.co). Клиентите, които използват MT4 и cTrader платформите очакват бързо и надеждно трейдинг преживяване и FxPro инвестира в своята инфраструктура, което означава, че компанията използва преимуществата на изключително дълбокия басейн с ликвидност, предоставян от нейните дванайсет доставчици. Няма също така и дилинг деск намеса, изключително нисък слипидж, а латентността беше намалена от милисекунди на микро милисекунди.

“Ние сме изключително удолетворени да получим наградата за "Най- добро изпълнение по света" от CFI.co. Това е признание за инвестициите, които вложихме в нашата технология за да сме сигурни, че клиентското преживяване е с изключителна скорост и клиентите са напълно уверени, че цената, която виждат е тази, която получават. Тази награда идва също така и във време, в което търсим начин за разширяване на нашите услуги извън корпоративното пространство с предстоящото пускане на оферта за отпадане на посредничеството.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro.

FxPro току-що приключи с придобиването на Quotix, спот Форекс агрегатор, който ще подобри още повече дълбочината на ликвидност и трейдинг изпълнението.

“FxPro предлага гладък, бърз и безопасен професионален достъп до пазарите. Техният Форекс модел на агенция е за пример, а клиентското обслужване е невероятно. Формата притежава надежден и прозрачен подход, работи усилено за елиминиране на конфликтите на интереси, регулира се от две юрисдикции и би бил сравнително доверен избор за начинаещи на пазарите, както и за по-опитни трейдъри. Налице е изключително впечатляващ избор от трейдинг платформи на FoxPro, предоставената пазарната информация е обширна и надеждна , фирмата използва много добре технологиите в помощ на потребителите. Нямаме колебания по отношение на връчване на наградата в тази ключова категория на FxPro и предлагаме нашите комплименти за интересните и важните иновации, които FxPro внася във Форекс трейдинга.” CFI.co Judging Panel.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации