info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Спонсорство с надпис на фланелките на Астън Вила

FxPro е базирана в Кипър компания и водещ брокер за непрофесионалисти на Форекс и Договори за различия (CFD) съобщи, че ще се превърне в главен търговски партньор на футболен клуб Астън Вила...

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), е базирана в Кипър компания и водещ брокер за непрофесионалисти на Форекс и Договори за различия (CFD) съобщи, че ще се превърне в главен търговски партньор на футболен клуб Астън Вила от юли 2010, като договорът е за три години, а FxPro ще се появи на новите фланелки на клуба, което ще бъдат представени на 15 юли в Бирмингам.

Споменавайки централния офис на FxPro в Лимасол, председателят Денис Сукотин гледа на новото партньорство, изпълнен с ентусиазъм." Астън Вила е едно от най- великите имена във Висшата английска лига, с вярна публика, която се разпростира извън границите на Обединеното Кралство. FxPro се гордее да бъде партньор на този клуб, тъй като продължава да се задържа на върховете на най-доброто национално футболно първенство в света.”

Джим Манцак, Ръководител на стратегическите партньорства на FxPro, добавя,

'Планираме да работим много усърдно с новите партньори от Астън Вила и да популяризираме марката по целия свят. Вила е един от най-старите и най-успешни английски клубове и неговите кампании се следват по целия свят. Устремени сме занапред да се свържем с неговите фенове по целия свят.'
“Virgin Racing Формула 1, световният рали шампионат, Кипърското рали и сега футболния клуб Астън Вила са наистина изключително признати в спорта имена, на които всички се възхищават. Растящите връзки на FxPro с международния спорт се отразяват на нашия новаторски подход за световно брандиране и споделяне на общ интерес и език с клиентите по света.”
“Ние сме изключително развълнувани да встъпим в това ново партньорство с FxPro,” сподели Пол Фолкнър, главен изпълнителен директор на футболен клуб Астън Вила. “Това се отразява на нашето постоянно развитие като клуб, след сезон в който завършихме на шесто място във Висшата лига за трета поредна година, след като два пъти достигнахме Уембли- състезавайки се във финала за карлинг Купата и полуфинала за Купата на Англия.”

Революционното сътрудничество межди Астън Вила и Acorns - най-големият доставчик на хосписни грижи за деца с ограничена продължителност на живота в Обединеното Кралство- ще се запази като Acorns ще се превърне в официален клубен партньор за благотворителност и FxPro ще се ангажира пряко с благотворителна подкрепа със съвместни усилия.

За Астон Вила

Футболен клуб Астън Вила е основан през 1874 и се превръща в член основател на футболната лига през 1888. Клубът е коронясван за шампион на Англия няколко пъти между 1894 и 1981. Седем пъти е печелил Купата на Англия- най- дългогодишният турнир в света на футбола- и пет пъти победител в Купата на лигата, Вила достигна върха на Европейския футбол през 1982 побеждавайки Байерн Мюнхен за да спечели Европейската купа. Астън Вила е амбициозен футболен клуб. Мартин О'Ниийл е един от най- високо уважаваните мениджъри в играта и собственик на Randy Lerner, притежава също така и футболния отбор от Американската футболна лига (NFL) - Cleveland Browns. През миналата година, отборът приключи на шеста позиция в Барклей висшата лига- за трети пореден сезон- и достигна до стадион Уембли два пъти, оспорвайки финала за Карлинг купата и полуфинала за Купата на Англия. За повече информация, молим да посетите www.avfc.co.uk.

За повече информация, молим да се свържете с:

Брайън Дуган
Тел + 44 7984 637 628
Имейл: brian.doogan@avfc.co.uk

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации