info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 78.90% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 80.59% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Спонсорство с надпис на фланелките на Астън Вила

FxPro е базирана в Кипър компания и водещ брокер за непрофесионалисти на Форекс и Договори за различия (CFD) съобщи, че ще се превърне в главен търговски партньор на футболен клуб Астън Вила...

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), е базирана в Кипър компания и водещ брокер за непрофесионалисти на Форекс и Договори за различия (CFD) съобщи, че ще се превърне в главен търговски партньор на футболен клуб Астън Вила от юли 2010, като договорът е за три години, а FxPro ще се появи на новите фланелки на клуба, което ще бъдат представени на 15 юли в Бирмингам.

Споменавайки централния офис на FxPro в Лимасол, председателят Денис Сукотин гледа на новото партньорство, изпълнен с ентусиазъм." Астън Вила е едно от най- великите имена във Висшата английска лига, с вярна публика, която се разпростира извън границите на Обединеното Кралство. FxPro се гордее да бъде партньор на този клуб, тъй като продължава да се задържа на върховете на най-доброто национално футболно първенство в света.”

Джим Манцак, Ръководител на стратегическите партньорства на FxPro, добавя,

'Планираме да работим много усърдно с новите партньори от Астън Вила и да популяризираме марката по целия свят. Вила е един от най-старите и най-успешни английски клубове и неговите кампании се следват по целия свят. Устремени сме занапред да се свържем с неговите фенове по целия свят.'
“Virgin Racing Формула 1, световният рали шампионат, Кипърското рали и сега футболния клуб Астън Вила са наистина изключително признати в спорта имена, на които всички се възхищават. Растящите връзки на FxPro с международния спорт се отразяват на нашия новаторски подход за световно брандиране и споделяне на общ интерес и език с клиентите по света.”
“Ние сме изключително развълнувани да встъпим в това ново партньорство с FxPro,” сподели Пол Фолкнър, главен изпълнителен директор на футболен клуб Астън Вила. “Това се отразява на нашето постоянно развитие като клуб, след сезон в който завършихме на шесто място във Висшата лига за трета поредна година, след като два пъти достигнахме Уембли- състезавайки се във финала за карлинг Купата и полуфинала за Купата на Англия.”

Революционното сътрудничество межди Астън Вила и Acorns - най-големият доставчик на хосписни грижи за деца с ограничена продължителност на живота в Обединеното Кралство- ще се запази като Acorns ще се превърне в официален клубен партньор за благотворителност и FxPro ще се ангажира пряко с благотворителна подкрепа със съвместни усилия.

За Астон Вила

Футболен клуб Астън Вила е основан през 1874 и се превръща в член основател на футболната лига през 1888. Клубът е коронясван за шампион на Англия няколко пъти между 1894 и 1981. Седем пъти е печелил Купата на Англия- най- дългогодишният турнир в света на футбола- и пет пъти победител в Купата на лигата, Вила достигна върха на Европейския футбол през 1982 побеждавайки Байерн Мюнхен за да спечели Европейската купа. Астън Вила е амбициозен футболен клуб. Мартин О'Ниийл е един от най- високо уважаваните мениджъри в играта и собственик на Randy Lerner, притежава също така и футболния отбор от Американската футболна лига (NFL) - Cleveland Browns. През миналата година, отборът приключи на шеста позиция в Барклей висшата лига- за трети пореден сезон- и достигна до стадион Уембли два пъти, оспорвайки финала за Карлинг купата и полуфинала за Купата на Англия. За повече информация, молим да посетите www.avfc.co.uk.

За повече информация, молим да се свържете с:

Брайън Дуган
Тел + 44 7984 637 628
Имейл: brian.doogan@avfc.co.uk

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации