info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.56% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro Център за помощ - Речник

Чувствате се леко обезкуражени? Ние сме тук за да помогнем
Нашата академия за трейдинг стъпка по стъпка ще Ви отведе в Света на Форекс трейдинга и ще Ви научи на всичко, което трябва да знаете. Може да бъдат открити ключови термини за трейдинга в "трейдърския" речник.
Фундаментален анализ (Fundamental Analysis)

Фундаменталният анализ е метод на пазарен анализ, фокусиран основно върху външните фактори, които засягат цената на ценните книжа. Фундаменталният анализ предполага, че ценните книжа са винаги или над-ценени или под-ценени и поради тази причина сами се поправят спрямо тяхната истинска стойност. Фундаменталният анализ се фокусира на икономическите, геополитическите, социалните и макроикономическите фактори като: продукция, доход, безработица, БВП, инфлация/дефлация. Целта на фундаменталния анализ е да определи, дали определени ценни книжа са над-ценени или под-ценени за да заеме подобаваща позиция.