info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro Център за помощ - Речник

Чувствате се леко обезкуражени? Ние сме тук за да помогнем
Нашата академия за трейдинг стъпка по стъпка ще Ви отведе в Света на Форекс трейдинга и ще Ви научи на всичко, което трябва да знаете. Може да бъдат открити ключови термини за трейдинга в "трейдърския" речник.
Стоп преследване (Stop Hunting)

Стоп преследване (или преследване стоп загуба) е практика за насърчаване на трейдърите на дребно да излязат от техните позиции като причинят покачване или падане на цените до точката, където техните нива на стоп загуба са били заложени. Стоп преследване е възможно от факта, че трейдърите обикновено задават техните нива на стоп загуба на определени ключови нива като: нива на поддръжка и съпротива, популярни пълзящи прави, Фибоначи нива и закръглени числа. Това е стратегия, извършвана основно от големи финансови институции, защото имат капитала да купуват или да продават големи валутни стойности, необходими да засегнат пазарните цени.