info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.56% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro Център за помощ - Речник

Чувствате се леко обезкуражени? Ние сме тук за да помогнем
Нашата академия за трейдинг стъпка по стъпка ще Ви отведе в Света на Форекс трейдинга и ще Ви научи на всичко, което трябва да знаете. Може да бъдат открити ключови термини за трейдинга в "трейдърския" речник.
Латентност (Latency)

Търговската латентност се отнася до времевия интервал между направена поръчка и нейното изпълнение. По-ниската латентност е по-желана, тъй като означава че трейдърът притежава високи шансове за подсигуряване на цената, показана преди пазарът да се раздвижи. Алгоритмичните трейдъри на FxPro могат да намалят латентността на техния трейдинг като се абонират за нашия Виртуален частен сървър (VPS). Като качите техните алгоритми на виртуалния частен сървър, те могат да намалят тяхната търговска латентност до само 1 милисекунда и да пуснат техните алгоритми денонощно без дори да има нужда трейдинг терминалът им да е отворен. Разберете повече за виртуалния частен сървър на FxPro тук.