info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro Център за помощ - Речник

Чувствате се леко обезкуражени? Ние сме тук за да помогнем
Нашата академия за трейдинг стъпка по стъпка ще Ви отведе в Света на Форекс трейдинга и ще Ви научи на всичко, което трябва да знаете. Може да бъдат открити ключови термини за трейдинга в "трейдърския" речник.
Дневен трейдинг (Day Trading)

Дневният трейдинг е практика на купуване и продаване на базови активи в рамките на един трейдинг ден, като се използват предимствата на дневните пазарни колебания. Обикновено е включена употребата на висок ливъридж за да се печели от относително плавните движения на цената. Най-общите пазари за дневните трейдъри са Форекс и фондовата борса. Дневните трейдъри са от съществено значение за пазара, тъй като техните действия водят до ликвидност и поддържат ефективността чрез арбитраж. На днешните пазари болшинството от дневния трейдинг се извършва от автоматизирани трейдинг алгоритми.