info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro Център за помощ - Речник

Чувствате се леко обезкуражени? Ние сме тук за да помогнем
Нашата академия за трейдинг стъпка по стъпка ще Ви отведе в Света на Форекс трейдинга и ще Ви научи на всичко, което трябва да знаете. Може да бъдат открити ключови термини за трейдинга в "трейдърския" речник.
Брутен вътрешен продукт (GDP) (GDP (Gross Domestic Product))

Брутният вътрешен продукт е икономически индикатор, който проследява промените в общата стойност на стоките и услугите, предоставяни от страна или икономически регион (Пригодени към вътрешния продукт). БВП акаунтите са икономическа активност и се считат за най-важният барометър за икономическо здраве. С изключение на Канада, която пуска свои собствени БВП данни на месечна основа, БВП обикновено се подава на тримесечие. Повечето страни пускат три версии на техните БВП данни: Предварителен доклад, редактирана Втора прогноза и Крайна версия. Въпреки че Предварителният доклад не е най-акуратният, е склонен да има най- голямото пазарно влияние заради факта, че е издаден първи. Когато БВП е по- високо от очакваното, се наблюдава това да има печеливш ефект върху стойности на въпросната валута.