info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro Център за помощ - Речник

Чувствате се леко обезкуражени? Ние сме тук за да помогнем
Нашата академия за трейдинг стъпка по стъпка ще Ви отведе в Света на Форекс трейдинга и ще Ви научи на всичко, което трябва да знаете. Може да бъдат открити ключови термини за трейдинга в "трейдърския" речник.
Азиатска сесия (Asian Session)

Азиатската сесия се отнася до период от време, в който азиатските пазари са отворени. Това е най-ранната сесия на даден трейдинг ден и първата, която отваря след уикенда.Това е най-ранната сесия на даден трейдинг ден и първата, която отваря след уикенда. Много често срокът е използван взаимнозаменяемо с Токийската сесия; въпреки това много страни включително Китай, Австралия, Нова Заландия и Русия също присъстват по време на тези часове. Следователно Азиатската сесия е по- дълга от Токийската, работи от 11pm до 8am GMT. Тези часове се променят, когато се наблюдава лятното часово време.