info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.56% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.
FxPro Help Centre: FXPRO DIRECT

Какво е FxPro Direct и как мога да се впиша?

FxPro Direct е Вашата страница за онлайн акаунт управление.

Можете да се впишете на нея с Ваш регистриран имейл адрес или парола на direct.fxpro.com.cy (ако сте под юрисдикция ма CySEC), direct.fxpro.uk (ако сте на FCA), direct.fxpro.group (ако сте под юрисдикция на SCB) & direct.fxpro.ae (ако сте под юрисдикция MENA).

Вашият FxPro Direct Ви позволява да създавате нови акаунти, да редактирате съществуващи, да захранвате Вашите акаунти и да теглите трейдинг платформи. Можете също така да редактирате Вашия профил, да променяте информацията за контакт, да редактирате Вашите опции за получаване на поща или абонаменти.

Полето ‘Инструменти’ на FxPro Direct Ви дава достъп до различните услуги, които предлагаме, включително FxPro VPS, FxPro табло, Трейдинг централа, Икономически календар и Пазарни новини. Достъп до тези инструменти имат всички потребители, включително и тези, които все още практикуват на демо акаунти.
Was This Article Helpful?