info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.
FxPro Help Centre: About the Company

Какви са разликите между различните законови разпоредби, които предлагате?

Предлагаме 4 различни по вид законови разпоредби. Тъй като давността на законовите разпоредби може да зависи от страната Ви на пребиваване, молим да разгледате страницата с регистрацията за да видите, кои законови разпоредби важат за Вас.

Регулаторните органи на FxPro Financial Services Ltd е Комисията за ценни книжа и обмен на Кипър (‘CySEC’) и Органът за провеждане на финансов контрол на Южна Африка (‘FSCA’). FxPro UK Limited е регулирана от Органа за финансов контрол (‘FCA’). FxPro Global Markets MENA Limited е упълномощена и регулирана от Органа за финансови услуги на Дубай (‘DFSA’). FxPro Global Markets Limited е упълномощена и регулирана от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (‘SCB’).

Was This Article Helpful?