info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.
FxPro Help Centre: About the Company

Кои са предимствата на трейдинга с FxPro?

FxPro не е дилинг деск брокер, предлага професионални трейдинг условия, технологии за прекрасно изпълнение и достъп до дълбока ликвидност.

В качеството си на силен поддръжник на прозрачността и честните трейдинг практики, FxPro гарантира, че финансовите средства на клиента са изцяло отделени от собствените средства на компанията и се съхраняват в отделни банкови сметки във водещи банки включителноg Barclays Bank PLC, Credit Suisse AG и Royal Bank of Scotland.

FxPro предлага също така и безплатни образователни материали, инструменти за Форекс трейдинг и демо трейдинг акаунти на всички свои клиенти за да им помогне и да практикуват и да научат повече за Договорите за разлика (CFD) преди да си открият трейдинг акаунт на живо. Екипът на клиентското обслужване на FxPro е готово да отговори 24/5 на всяко едно запитване на повече от 20 езика.

Was This Article Helpful?